Miskolc. Szopkó úr! Ha már kitalálták ezt a blödlit…

Szopkó úr!

 

Tudom, hogy nagyon nagy az ugrás a homokozóból egy elfuserált 800 milliós mélygarázs problémájáig, ezért menjünk csak vissza a dedós szintre, legfeljebb gödröt ások, beléállok.

Ismerje be, elhamarkodott volt ez a hebehurgya örökbefogadásosdi, kb. mint a kormány átgondolatlan rezsinövelő intézkedése.

Mert nyilvánvalóan van egy sor olyan probléma, amit ilyen kamu álcivilek nem képesek megoldani, de ha matekos nyelven feltéve de meg nem engedve, hogy képesek lennének rá, akkor is rendkívül gazdaságtalan lenne. Képzelje el ezt a pár szerencsétlent 5 literes kannákban cipelni a vizet nemtomhonnan az Európa térre

Aztán az is életszerűtlen, hogy felszedik a folyókék rácsait és kitakarítják, hogy legalább valamennyire elszivárogjon a csapadékvíz. Satöbbi, satöbbi, satöbbi.

Ha már kitalálták ezt a blödlit, tisztázni kellett volna – ÍRÁSBA FOGLALVA -, hogy mit végeznek el az örökbefogadók, és mi marad a városgazdára. Mert mi van, ha a városgazda úgy képzelte, ez a tér örökbe van fogadva, a kamu álcivil szamárpadtársak gondozzák, innen kezdve a városgazda a lábát sem teszi be a térre? Na ugye, ez meg sem fordult a szamárpadtársak és az alpolgármesterek fejében! Nem hőzöngeni kellett volna a Minapban, hanem közzétenni, mit is vállalt az a pár felbérelt emberke. Mert a MInapos fotóssal együtt úgy tűntek el, mint Petőfi a ködben. Azóta színüket sem lehetett látni, márpedig a parkok nyáron igénylik a legtöbb gondozást. Nekem csak 2 teraszon vannak növényeim, de napi 1-2 órám rámegy a locsolásra, gondozásra.
És gazolás után nem hagyom ott a zsákba gyűjtött szemetet, hogy azt már szállítsa el valaki más. Mint ahogy a szamárpadtársak tették.

Jut eszembe, locsolás, mondja, maguknak a milliós fizetésért miért nem jut ott még eszükbe, hogy ha már platós kocsiról öntözgetnek, akkor ne pazarolják a munkaerőt meg az üzemanyagot, és ne járjanak vissza 1-1 köbméterért a Győri kapuba, hanem mondjuk a legközelebbi tűzcsapról töltsék fel a tartályt? Azt gondolom, az észt nem Orbán meg a kormány vette el illetékes elvtársaktól. Akiknek semmi sem elég drága, ha pazarlásra vagy dubajozásra kell.

név és cím a szerkben