Miskolcot nem a migránsok (nem olyan hülyék) ostromolják, hanem a patkányok. T. cím! Küldjél egy levelet
T. cím!
Miskolcot nem a migránsok (nem olyan hülyék) ostromolják, hanem a patkányok. Méghozzá nem is a világ végén, hanem a belvárosban, a nevéhez méltatlan Európa téren, kőhajításnyira a tourinform irodától.
Többen jelezték a problémát, de válasz nem érkezett, ami megint csak nem túl európai szokás, illene valamit böffenteni a bejelentésekre. Például:
„Tisztelt *** !
Köszönjük bejelentését, társaságunk haladéktalanul intézkedett a méltatlan állapotok megszüntetése érdekében, és csapdákat/mérget/akármit helyezett ki a patkányok befogása/irtása érdekében. Bízunk benne, hogy a megtett intézkedések hatására a probléma hamarosan megszűnik. Mindazonáltal ha a jövőben ismét tapasztalná patkányok jelenlétét a területen, ne habozzék társaságuhoz fordulni.”
Vagy:
„Szomszédunkban háború dúl, nekünk nincs időnk és energiánk holmi patkányokkal foglalkozni, ha annyira zavarja magukat, hát fogadják örökbe a patkányokat. Meg a teret. Ültessenek, locsoljanak, nyírják a füvet, ígérjük, mi nem fogjuk jelenlétünkkel zavarni a munkálatokat.”
Különben még azt gondolnánk, hogy a „varosgazda.hu” a blackhole.hu alias neve.