Skip to content

RTL: Nevelőapjuk végezhetett a 13 éve Diósjenőn eltűnt lányokkal

14 és 18 éves lányok tűntek el, testvérük szerint a nevelőapát gyanúsította meg a rendőrség.

Nevelőapjuk végezhetett a 13 éve eltűnt diósjenői lányokkal – közölte az RTL Klub. Egyikük holttestét pénteken találták meg a család kertjében – erről testvérük beszélt az RTL Klubnak.

A férfi kerti munkák közben talált egy alkarcsontot, akkor kihívták a rendőrséget és az ügyeletes orvost, akik megállapították, valóban emberi csontokról van szó, a DNS teszt alapján azonosították be az egyik eltűnt lányt.

A lányok 14 és 18 évesek voltak eltűnésük idején.

A testvér összetört, az RTL Klubnak azt mondta, “szörnyű, ami történt, de muszáj erősnek lenni, ezzel már úgysem tud mit csinálni az ember.”

Bár a rendőrség nem közölt részleteket, ő úgy tudja: a gyilkossággal nevelőapjukat gyanúsították meg, akit el is vittek a testvére házából. A másik eltűnt lányt még keresik, a rendőrök hétfőn folytatják a kutatást.

 

                

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Északhírnök