Tisztelt Képviselő Úr!

Olybá tűnik, hogy nem sikerült megértei a valódi problémát.
Rendkívül szánalmas, hogy a képviselők – gyakorlatilag kivétel nélkül – abban látják a feladatukat, hogy lakossági bejelentésre intézkedjenek 1-1 roncs elszállításáról, vagy hogy egy játszótéren kicseréltessék az 50 éves kutyaszaros homokot, esetleg újra lefestessek egy korhadó padot. Amit a városgazda nevet bitorló társaságnak önállóan is el kellene végeznie.
Egy 40 milliárdos költségvetésű városban ez nem munka, ez röhej.
A probléma rendszerszintű, a miőr évekig elsétálgat ilyen roncsok mellett.
Képviselő úr megszavazta a hipergagyi beszámolójukat? Észrevételezte a közgyűlésben, hogy miközben 730 milliót pazarol el a város erre a díszes kompániára, a bírságokból nagyjából 11 millió bírságot sikerült behajtani?
Ha a saját vállalkozása 730 milliós befektetéssel 11 milliót termelne, öntené tovább a pénzt a feneketlen kútba? Be kellene végre látni, hogy a jelenlegi vezetés tökéletesen alkalmatlan akár egy Szanticska vagy Csincsetanya méretű település irányítására is.
Arra kérem, gondolja át a válaszát és az intézkedése mibenlétét. Volt már rá példa, hogy a közgyűlés felismert egy óriás problémát közútkezelési ügyben, és elrendelt egy rendkívüli felülvizsgálatot, csak azóta is ugyanazok a dilettánsok randalírozhatnak változatlanul hiányzó szakértelemmel.
A rendészetnél a helyzet még ennél is szomorúbb.
El kellene ismerni, hogy politikai nyomásra kerülik a munkát, pedig az sem büdös (non olet).

Baráti üdvözlettel: Dr. Gáti Attila