Miskolc. A Városgazda titkolná Rokker fizetését, és hogy egyáltalán be kell-e neki járni dolgozni. Megyünk tovább…

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

Erdei Zsolt foglalkoztatásával kapcsolatos dokumentumokat. Pontosan mióta dolgozik a cégnél, pontos beosztása, a foglalkoztatás jellege, indokoltsága, fizetése, járandóságai, havi munkaideje, jelenléti ívet vezet?

A Miskolci Városgazda szerint Rokker adatai nem nyilvánosak.

Itt az indoklás

Társaságunkhoz 2022. június 16. napján érkezett közérdekű megkereséssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom.
Az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 3. § 5. és 6. pontja alapján az Ön által igényelt adatok nem minősülnek közérdekű, vagy közérdekből nyilvános adatnak. Kérdései az Infotv. 3. § 2. pontja és az általános adatvédelmi rendelet 4. cikk 1. pontja által meghatározott személyes adatokat érintenek.

A személyes adatok védelméhez való alapvető jog korlátozásának a közérdekű adatok megismeréséhez fűződő alapvető jog érvényesülésével arányban kell állnia, vagyis a béradatok és juttatási adatok nyilvánossá tétele csak annyiban indokolt, amennyiben az a közügyek intézésének, közfeladatok ellátásának és a közpénzek felhasználásának átláthatóságát szolgálja. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság álláspontja szerint a köztulajdonban álló gazdasági társaságok foglalkoztatásában álló személyek közül a vezető tisztségviselők, illetve vezető állású munkavállalók, ezek helyettesei, felügyelőbizottságának elnöke és tagjai, az önállóan cégjegyzésre vagy a bankszámla feletti rendelkezésre jogosult munkavállalók esetében állapítható meg a fenti adatok nyilvánosságához fűződő közérdek. Az ebbe a körbe nem sorolható munkavállalók bér- és juttatási adatai védendő személyes adatok.

Tájékoztatom, hogy jelen levél továbbítására kizárólag elektronikus levélben kerül sor.

Üdvözlettel:

    
I Miskolci Városgazda Városgazdálkodási
Közhasznú Nonprofit Kft. — A Miskolc Csoport tagja

3531 Miskolc, Győri kapu 48-50.