Skip to content

Megfékezték a lángok továbbterjedését a Bükkben

Megfékezték a lángok továbbterjedését a Bükkben

Megakadályozták a lángok továbbterjedését Miskolc külterületén, Jávorkút közelében pénteken késő este, ahol mintegy száz hektárnyi területen gyulladt ki a fenyőerdő.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője, Rinyu Zsuzsanna korábban az MTI-nek elmondta: a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a miskolci, a diósgyőri, a tiszaújvárosi, a kazincbarcikai és a szerencsi hivatásos, valamint a mezőcsáti önkéntes tűzoltók több oldalról próbálják eloltani a lángokat.

A rendőrség intézkedett az útszakasz lezárásáról – közölte a helyettes szóvivő.

A helyszínre számos településről érkeztek önkéntes és hivatásos tűzoltók a munkálatok segítésére.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. nevtellen
    2022.07.02. 06:10

    már évekkel ezelőtt ki kellet volna csapni az egészet amugy se jo semmire a fenyő semmi haszna csak kárt okoz a természetnek

    1
    5
    • Névtelen
      2022.07.02. 16:04

      Amit ki kellett volna csapni, azok a fogaid, úgyis csak szopsz, megrágni nincs eszed. Nomeg ki kellett volna csapni annak a büdös féregnek is a fogait, aki felgyújtotta. Mert ahogy a tűzoltó mondja, „a tűz nem keletkezik, azt bizony gyújtják.”

  2. Fazola telkén születtem
    2022.07.02. 07:13

    Svéd fenyves” Svéd magból elöregedett! Nagy képességű padtársam, Kossúth-dijas favágó fia, lIlafüredi ERDÉSZETI IG. Nem ismerte a „felújíító vágást” elmaradása oka a kaszatófának!

    1
    2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük