Imádod a focit? Akár fogadnál is a kedvenc csapatodra?

A labdarúgás még mindig nagyon közkedvelt sportágnak számít. Szinte minden kisfiú rúgja a bőrt szabadidejében, gyűjti a focis kártyákat, sőt bizonyára kiválasztotta kedvenc focistáját és csapatát is. Néhányuk arról álmodik, hogy labdarúgó lesz. Aztán ahogyan ezek a gyerekek szépen lassan felnőnek, ezek az ambíciók általában tovatűnnek, ugyanakkor megmarad a sport szeretete. Az apukák már talán csak a saját gyerekükkel fociznak a kertben, viszont ami biztos, hogy legalább tévében megnézik a meccsek közvetítését. Vagy lehet, hogy kijárnak kedvenc csapatuk megmérettetéseire. A foci szeretete általában egész életre megmarad.

Mennyire szereted a csapatodat?

A labdarúgás, mint minden más sportág, egy életforma. A rajongást nem lehet félvállról venni. Az igazi szurkolók minden meccset tévében követnek, s amelyikre tehetik, személyesen is kilátogatnak. Ehhez természetesen dukál a megfelelő öltözék, az egyesület logójával ellátott póló, sál, sapka, pulóver. Egy szurkolót bármiről megkérdezhetünk, ami a csapatával kapcsolatos és biztosan van véleménye is minden meccsről, elért sikerről. Büszkén viseli klubcsapatának vagy adott esetében a magyar válogatottnak mezeit, ezzel is azt hirdetve, hogy imádja a labdarúgást és a csapatot.

Hiszel annyira a csapatodban, hogy fogadj is rá?

Ha az otthon kényelméből nézzük a meccseket, elhangozhat az a felkiáltás, hogy fogadunk? Valószínűleg mindenki fogadt már a kedvenc csapatára, mert hitt az elérhető, sőt még a nem igazán reális eredményekben is. Ehhez pedig feltétel nélkül támogatja a csapatának tagjait. Ha valaki szereti a labdarúgást vagy bármilyen más sportágat, akár komolyabb irányba is terelheti a fogadást a sportfogadói portálok segítségével. A sportfogadás egyre népszerűbb, jól összekombinálható a sport szeretetével.

Miért éppen a Betfair?

A Betfair immár több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik és kijelenthetjük, hogy a világ jelenlegi legnagyobb sportfogadó tőzsdéje. Ez a sportfogadói oldal kiemelkedően jó értékelést kapott. Nem feltétlenül kell magas téteken fogadni, sőt vannak ingyenes fogadások is, valamint azért mindig tud izgalmat vinni a játékba. Azt jó tudni, hogy a Betfair jelenleg nem tudhat magáénak magyar nyelvű felületet, sőt Magyarországon nincs regisztrálva, ami annyit tesz, hogy működése hazánkban nincs szabályozva. Ugyanakkor több engedélye is van, ezáltal biztosít fair játékfeltételeket a felhasználók számára.

Hogyan kezdjünk neki?

A Betfair oldalán igen könnyen és gyorsan regisztrálhatunk. Olyan alapvető információkat kell csak megadni, mint a név, a születési dátum, az ország, ahonnan regisztrálunk, majd a lakcím, telefonszám. Ezután a belépési adatokat rögzíthetjük, név, jelszó, titkos kérdés, valamint kiválasztjuk a pénznemet. Fontos tudni, hogy forintban nem lehet játszani, euró és dollár viszont a rendelkezésünkre áll. Az esetleges későbbi kifizetésekhez szükség lesz a személyazonosságunk igazolására, amelyet a számlánk beállítása fülön tehetünk meg.

Összefoglaló leírás a Betfair sportfogadói oldalról

A Betfair arculata könnyen áttekinthető, meglehetősen letisztult. Középen találjuk az öt legkedveltebb sportág helyét, köztük természetesen a labdarúgásét. A bónuszrendszer szintén működik és további játékra sarkal. A választható sportágak kínálata széles, ugyanakkor akadnak hiányosságok. Mivel az oldal angol, előkelő helyen találjuk a focit, de ló- és agárversenyekre egyaránt fogadhatunk. Vannak egzotikusabb sportok is, mint például a szörf vagy a sakk. A Betfair oldalán élőben úgyszintén végigizgulhatjuk az általunk kiválasztott megmérettetéseket. Ha esetleg kérdés merülne fel, 24 órás ügyfélszolgálaton kereshetünk megoldást a bajra.