A labdarúgás még mindig nagyon közkedvelt sportágnak számít. Szinte minden kisfiú rúgja a bőrt szabadidejében, gyűjti a focis kártyákat, sőt bizonyára kiválasztotta kedvenc focistáját és csapatát is. Néhányuk arról álmodik, hogy labdarúgó lesz. Aztán ahogyan ezek a gyerekek szépen lassan felnőnek, ezek az ambíciók általában tovatűnnek, ugyanakkor megmarad a sport szeretete. Az apukák már talán csak a saját gyerekükkel fociznak a kertben, viszont ami biztos, hogy legalább tévében megnézik a meccsek közvetítését. Vagy lehet, hogy kijárnak kedvenc csapatuk megmérettetéseire. A foci szeretete általában egész életre megmarad.

Mennyire szereted a csapatodat?

A labdarúgás, mint minden más sportág, egy életforma. A rajongást nem lehet félvállról venni. Az igazi szurkolók minden meccset tévében követnek, s amelyikre tehetik, személyesen is kilátogatnak. Ehhez természetesen dukál a megfelelő öltözék, az egyesület logójával ellátott póló, sál, sapka, pulóver. Egy szurkolót bármiről megkérdezhetünk, ami a csapatával kapcsolatos és biztosan van véleménye is minden meccsről, elért sikerről. Büszkén viseli klubcsapatának vagy adott esetében a magyar válogatottnak mezeit, ezzel is azt hirdetve, hogy imádja a labdarúgást és a csapatot.

Hiszel annyira a csapatodban, hogy fogadj is rá?

Ha az otthon kényelméből nézzük a meccseket, elhangozhat az a felkiáltás, hogy fogadunk? Valószínűleg mindenki fogadt már a kedvenc csapatára, mert hitt az elérhető, sőt még a nem igazán reális eredményekben is. Ehhez pedig feltétel nélkül támogatja a csapatának tagjait. Ha valaki szereti a labdarúgást vagy bármilyen más sportágat, akár komolyabb irányba is terelheti a fogadást a sportfogadói portálok segítségével. A sportfogadás egyre népszerűbb, jól összekombinálható a sport szeretetével.