1. Kitört a Nagy Miskolci Sajtóháború.  Sokkoló vesztességek várhatók….Fodor Zoli és Rokker máris mehet a segélyhelyre

Öt cikk, öt per, öt helyreigazítás. Hitelességi válság az Északnál és a Boonnál –  írta miskolci városháza online portálja, a Minap.

Nem volt egy jó ötlet…

Nem hagyta ezt annyiba  a KESMÁS lap 

Az elmúlt két évben temérdek írás született az Északban és a Boonon Miskolcról, ezek között voltak pozitív hangvéte­lűek és negatívok. Utóbbiak jóval nagyobb arányban, hiszen az újságírás kritikai műfaj, másfelől a szivárványos vezetés okozta lejtmenetet az itt élők a saját bőrükön érzik. Például, hogy a megyeszékhely egykoron kiváló közlekedését hogyan züllesztették le, hogy mennyire amatőr módon nem tudják – a több százmilliós állami támogatás ellenére sem – felfuttatni és ismertté tenni az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt, amely létesítményhez fogható más városokban aranybányaként üzemel. De említhetem a város adósságállományának kezelését vagy a számos közterületen tapasztalható égig érő gazt. 

A megyeszékhelyet vezető szivárványos koalíció lassan három éve irányítja a várost, pontosabban: itt vannak. Az eredmény konvergál a nullához, ami miatt a miskolciak egyre elégedetlenebbek. A dilettantizmus mellett a szakmaiatlanságot az is jól példázza: a Covid alatt és azóta is Fodor Zoltán, a vízvezetékcső-törések és dugulások nagymestere, valamint Erdei Sándor, alias Rokker Zsoltti, a 20 IQ alatti kabarék sztárja „irányítja” az egészségügyi bizottságot. Erdeinek amúgy annyira fontosak a miskolciak, hogy Zemplénben indult országgyűlési képviselőjelöltként, majd miután a hatalmas buktát követően azzal szembesült, hogy a parlamentet csak látogatói jeggyel tekintheti meg, és nem képviselőként, suttyomban visszasomfordált Miskolcra. Úgy tűnik, a baloldal által emlegetett üvegzseb összetört Miskolcon – gondolom, szintén a hitelesség jegyében –, hiszen személyiségi jogokra való hivatkozással nem lehet megtudni, hogy Erdei mire kap havonta 310 ezer forint közpénzt a Városgazdától. Továbbá szerkesztőségünk nem kaphatja meg a városvezetők és a Holding delegációjának közel ötmillió forintba kerülő dubaji útjának számláit sem! Önök szerint ezek mennyire a hitelességet és a transzparenciát mutatják, még ha esetleg jogszerűek is?   

Forrás boon.hu