Skip to content

Még nincs jegyrendszer, de… péntektől további korlátozások jöhetnek a MOL kutakon

Még nincs jegyrendszer, de… péntektől további korlátozások jöhetnek  a MOL kutakon

Csökkentik a hatósági áron beszerezhető üzemanyag mennyiségét, illetve aki autóba és kannába is tankol, annak mindkét esetben a piaci árat kell majd megfizetnie.

Péntektől szigorodhatnak a hatósági áras tankolás szabályai a győri hírportál, az ugytudjuk.hu információi szerint. A töltőállomásokon a holnapi naptól kezdve már csak 50 liter üzemanyagot tankolhatunk hatósági áron. Nem egészen egy hónapja ez a mennyiség még 100 liter volt. A portál arról is tájékoztat, hogy ha valaki kannába és autóba is tankol üzemanyagot, annak mindkét esetben a piaci árat kell megfizetnie, ami péntektől literenként 779 forintot jelent a benzin és 833 forintot a gázolaj esetében.


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2022.06.24. 20:52

    Köszi NAV!!!! Megérte az a 4 kanna?????

    • Névtelen
      2022.06.24. 21:56

      felezünk

  2. lfs
    2022.06.25. 17:06

    Ennek is Orbán az oka, nem az ukránok hőbörgését pofán verő oroszok, nem a seggfej brüsszeli horda ostobasága, nem Uncle Sam öröme, hogy végre már egy rendes balhé, támogassuk csak, nehogy idő előtt – értsd: még nem kerestük betegre magunkat – vége legyen. 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük