Neuveríte! Žiadna sebareflexia, namiesto toho…Hát halljátok, a Sajóért való küzdelmünk miatt följelentettek… Ezek mennek a Facsén
🇸🇰👇
Hát halljátok, a Sajóért való küzdelmünk miatt följelentettek🤢😳 … a srácokkal már be is szereztük a rabruhát, arra az esetre, ha bűnösnek találnak minket 😇.
A büntetőtörvénykönyv ugyanis ezért a tételért („közhasznú” bányamű „megrongálása”) 1-5 évig terjedő fegyházat ígér 😅
Az állami vasércbánya képviselői úgy érzik, hogy nem csinált még magából teljesen hülyét ez a garnitúra a nyilvánosság előtt, úgyhogy most rátettek egy lapáttal.
„Közhasznú berendezés” megronglásának ügyében a minap nyomozás indult, mivel Dr Varga Tiborral és Ján Korpával május 28-án figyelemfelhívás céljából szűk 30 perc erejéig eltorlaszoltuk az alsósajói bánya kifolyóját, amin keresztült már 4 hónapja ömlik a méreg a Sajóba. Most a kollégákkal együtt tanúként lettünk beidézve.
Eleve groteszk a környezetszennyező altárót „közhasznúnak” nevezni, de ami még viccesebb, az amikor a Sine Metu (félelem nélkül) egyesületben nevelkedett arcokat megpróbálják megfélemlíteni!
Hát nem fogunk ettől a bandától megijedni, és a folyót nem adjuk! 💦🦞🦈💚
Ami itt megy, az már a beteges kategória, úgyhogy minden megosztást hálásan köszönünk, hiszen csak a nyilvánosságban bízhatunk!
🇸🇰 Neuveríte! Žiadna sebareflexia, namiesto toho z nás chcú spraviť kriminálnikov.
S chalanmi sme si už obstarali aj väzenské oblečenie pre prípad, že by nás uznali vinnými. Trestný zákon totiž za poškodenie banského diela sľubuje trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov.
Keby doteraz táto garnitúra nespravila zo seba úplného hlupáka, tak teraz si tú možnosť nenechali ujsť. Začalo sa vyšetrovanie vo veci poškodenia ‘’verejnoprospešného zariadenia’’, keďže 28. mája sme na protest s Dr. Tiborom Vargom a Jánom Korpom na necelých 30 minút zatarasili odtok bane v Nižnej Slanej, cez ktorý sa už 4 mesiace valia jedy do rieky.
Nazvať tento odtok verejnoprospešným je samo o sebe dosť groteskné, ale ešte smiešnejšie je to, že sa pokúsia zastrašiť chlapov zo združenia Sine Metu (bez strachu).
No nezľakneme sa, rieku si nedáme!
To, čo sa tu deje, je už choré, takže ďakujem