Fogyni szeretnél, méghozzá biciklizéssel?

http://Ne edd magad halálra!

Hagyd abba az evést, mielőtt jóllaktál volna – nem kell minden étkezés után totálisan tele lenned. Ez nem azt jelenti, hogy éhezteted magad vagy kihagysz étkezést – csak egy kis időbe telik, amíg a tested elküldi az agyadnak azt az üzenetet, hogy tele vagy, így ha időben befejezed, az egy egyszerű módszer az adagok kordában tartására.

Nézd, mit eszel!

Overton azt is javasolja, hogy próbáld egy hétig nyomon követni, mit eszel meg egy nap, mert bizony meglepő dolgokra derülhet fény egy ilyen kimutatásból. Ma már számtalan app nyújt ebben segítséget! De az is megfontolandó, hogy a jó ideig tartó sikertelenség után kikérd egy dietetikus tanácsait!

 Indulj el és kész!

Bízz abban, hogy a fogyás során több energiára teszel szert. Ha már hozzászokott a szervezeted a biciklizés gondolatához, könnyebb lesz rendszeresen nekiindulni. Az, hogy kint tekerhetsz a szabadban, önmagában jutalom, függetlenül attól, hogy fogysz vagy nem. De amit lehet, azt tedd meg a céljaidért!https://www.runnersworld.hu/fogyni-biciklizessel-szakertoi-tippek-143266?utm_content=buffer40b72&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=rw_facebook&fbclid=IwAR3C80I_nair32UqRFzRxzX1RIj7gKlbEgc4XIRhT5dUgPQGerprDh1aPl8