Skip to content

Kis híján Olaszliszka ismétlődött meg Ózdon: ballagást ünneplő tömeg vert össze egy idős férfit

Kis híján Olaszliszka ismétlődött meg Ózdon: ballagást ünneplő tömeg vert össze egy idős férfit

Csúnyán helybenhagytak egy 70 éves traktorost Ózdon, mert rá merészelt dudálni egy utcán dajdajozó csoportra.

Kis híján Olaszliszka ismétlődött meg Ózdon: ballagást ünneplő tömeg vert össze egy idős férfit Fotó: Facebook

A esetet egy helyi lakos osztotta meg a Facebookon, majd a poszt Janiczak Dávid polgármester (képünkön)segítségével jutott el szélesebb tömeghez.

Ami a lényeg:

A mindenki által tisztelt és kedvelt idős ember szombat este mezőgazdasági munkájából hazafelé tartott Ózd Center nevű városrészében, ahol arra lett figyelmes, hogy egy kb. 20 főből álló népes társaság az utcán éppen ballagási ünnepséget tart.

Az ünneplő tömeget annyira lefoglalta a dajdajozás, hogy eszük ágában nem volt félreállni a traktor útjából, hogy az szabadon és békésen tovább haladhasson. Ezt a traktoros elunta, és továbbhaladási szándékát jelezve megnyomta a munkagép dudáját…

Több sem kellett az italtól megerősödött társaságnak, a dudaszót jelnek vélték, és azonnal a traktorra, és annak vezetőjére támadtak. A gépjármű ajtaját bezúzták, kiszakították, az öreget pedig ott ütötték, ahol érték! Szerencsétlen áldozat amíg az egyik kezével védekezni próbált, a másikkal egy szintén idős barátját hívta fel a telefonján, aki azonnal a helyszínre sietett.

Mindeközben szerencsére valaki a függöny mögül értesíthette a rendőrséget, akik szintén megjelentek, ekkorra már az idős férfi több helyen megsérült. Őt a mentők azonnal kórházba szállították.

A támadók állítólag azt vallották, hogy a traktoros elgázolta egyiküket, majd a 70 éves öregember vasvillával 20 emberre támadt… A vasvilla valahogy mégsem került elő a helyszínelés során, így gyorsan megdőlt a sztori – olvasható a beszámolóban.

A rendőrség csak két embert állított elő – állítja a poszt szerzője.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



22 Comments

  1. Névtelen
    2022.06.21. 08:08

    Ezért érdemes volt a miskolci nagypán népének antiszemita elmélete alapján egyetlen közös áldozással egész Ázsia patológiáit és a cigányságot integrálniuk, másképpen megváltaniuk tetteiktől, gyalázattal 64 éven keresztül.

    1
    1
  2. Névtelen
    2022.06.21. 08:19

    Nade kisgrófót hallgattak közbe, és az manapság szentesíti amit tesznek.

    7
    1
  3. Névtelen
    2022.06.21. 09:54

    Ezeknek mi bajuk van?

  4. Névtelen
    2022.06.21. 09:56

    orban&bandaja ugyanezt a viselkedest mutatja

  5. Névtelen
    2022.06.21. 11:07

    és neked hazátlan nemzetgyűlölőnek nem mindegy?
    Mit szenvedsz itt az orbáni diktatúrában?
    A határok nyitva vannak.
    Írj levelet a Makra írójának Kanadába.

    „Kertész Ákos hitelesen követi nyomon a magával meghasonló Makra Ferenc útját, árnyalt lélektani képet nyújt az olykor megszólalni is szégyellő férfiről. Mindentudó narrátora a hős gondolataiba lát, magyarázza, kontextusba helyezi döntéseit, ami szükséges is, hiszen Makra tettei csak a jéghegy csúcsát jelentik a külvilág számára. A regény jól érzékelteti a kompromisszumokkal járó erkölcsi romlást: az 1955 húsvétjakor egy kiszolgáltatott nő védelmében még teljes egzisztenciáját eldobó főhős tíz évvel később szemrebbenés nélkül vágja pofon szeretőjét, amiért az gyávának nevezte. Kertész nem csak hőséről, hanem a társadalomról, a Rákosi- és Kádár-éráról is szépítés nélküli képet mutat. Megmutatja a kommunista ideológia paravánja mögötti valóságot, amelyben a lógás általánosnak számít, a fizetésről pedig nem a teljesítmény, hanem az uram-bátyám viszonyok döntenek. A korabeli cenzúra ezt építő kritikának tekinthette, és talán ezért szemet hunytak az egyértelmű vallási utalás felett, hogy Makra éppen Húsvét vasárnapján, a feltámadás napján szakított régi életformájával – bár Kertész Ákos kihangsúlyozta hőse ateizmusát”

    1
    8
    • Névtelen
      2022.06.21. 11:31

      Ha anyádat verik meg az imádott orbánszavazó cigóid, akkor is itt fogsz röfögni hogy nem mindegy?
      Amúgy meg Kádárt megdöglését is szívesen megvártam idehaza 🙂

    • Névtelen
      2022.06.21. 12:45

      tudod hazátlan, az én őseimnek nem kellett családnevet változtatni az évszázadok során, hogy magyar csengésű nevük legyen, továbbá a bőrszínük kifehérítésére se volt szükség mint az europid kinézetre vágyó egyes alsó-indiai családoknak

  6. Névtelen
    2022.06.21. 11:46

    te milyen viselkedést mutatsz?

    • Névtelen
      2022.06.21. 12:59

      Ilyen kevésért is fizet Gülütóni?

  7. Névtelen
    2022.06.21. 15:56

    Mikor megölték a Tanár urat, miskolci emberek egy csoportja meghirdetett a Centrum előtt egy „légyottot”, hogy a többség együttérzését demonstrálva, együtt induljanak el Olaszliszkára azzal a céllal, hogy végigvonulva a „rothadékok” előtt, kifejezzék a családdal az együttérzésüket. Azon a délutánon 20 ember jelent meg, hogy elinduljon a demonstrációra. Ja és nem gyalog kellett volna zarándokolni.

  8. Névtelen
    2022.06.21. 16:05

    https://internetfigyelo.com/olaszliszkan-megallt-az-ido-szogi-lajosra-emlekeztek-rendorsegi-vegzalassal-%F0%9F%93%BA/#

  9. Névtelen
    2022.06.21. 16:48

    az ügyeletes fideszbarom mentegetné a cigányokat csak mert orbán is az

    • Névtelen
      2022.06.21. 18:41

      Felőlem. 2006-tól Orbán cigányozása, hozza a szavazatokat Orbánnak.

      • Névtelen
        2022.06.22. 06:45

        valójában a népesség alacsony, és folyamatosan lefelé tendáló IQ-ja hozza neki a szavazatokat, erre építi fel az egész kampányát, és csak a koleszterin győzheti le

  10. Névtelen
    2022.06.21. 17:51

    Ugyan már! Neved semmit nem jelent
    „Esterházy Péter: Így gondozd a magyarodat! A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk…”

  11. Névtelen
    2022.06.21. 18:01

    Anyámat elvtársaid megölték.

    Egyébként meg, felőlem a Gönczét is várhattad, Orbánét is várhatod. Téged minősít a bandázásod.

    „1998. MÁRCIUS 19. BELPOL

    Elmarad Farkas Flórián nagy érdeklődéssel várt büntetőpere. Sosem tudjuk már meg, kezelt-e hűtlenül pénzt a Lungo Drom cigány szervezet, egyben az Országos Cigány Kisebbségi Önkormányzat (OCKÖ) elnöke, megsértették-e a számviteli fegyelmet az általa vezetett alapítványoknál: Farkas Flórián eljárási kegyelmet kért és kapott, így tiszta lappal futhat neki a választásoknak.

    Elmarad Farkas Flórián nagy érdeklődéssel várt büntetőpere. Sosem tudjuk már meg, kezelt-e hűtlenül pénzt a Lungo Drom cigány szervezet, egyben az Országos Cigány Kisebbségi Önkormányzat (OCKÖ) elnöke, megsértették-e a számviteli fegyelmet az általa vezetett alapítványoknál: Farkas Flórián eljárási kegyelmet kért és kapott, így tiszta lappal futhat neki a választásoknak.
    Nem mintha a kisebbségi törvény megkövetelné a feddhetetlenséget a kisebbségi önkormányzati képviselőjelöltektől, de a választások idején zajló büntetőper, esetleg egy bírói elmarasztalás beárnyékolhatta volna a felhőtlen és mindkét oldalról kiválónak minősített kormány-OCKÖ/Lungo Drom viszonyt. E kapcsolat fontosságát mind Horn Gyula, mind Farkas Flórián többször deklarálta, s egymás hátának lappogatásában odáig jutottak, hogy az OCKÖ (egyben a Lungo Drom) egyik alelnöke nemrég kijelentette – történetesen Nikolits titokminiszter fórumán -, hogy a cigányságnak érdeke az MSZP választási győzelme…Az eljárási kegyelem iránti kérvényt a miniszter javaslatával együtt az IM továbbítja Göncz Árpád hivatalához. Dr. Zentai Gyula, a hivatal kegyelmi ügyekben illetékes munkatársa szerint nem fordult még elő, hogy ne kapott volna kegyelmet az, akit az IM javasolt. „

    • Névtelen
      2022.06.21. 18:29

      Anyámat elvtársaid megölték. 🙂
      ezt akárki mondhatja
      maradjunk annyiban hogy ezzel turnézni csak a legundorítóbb férgek tudnak, mint te is

      1
      1
  12. Névtelen
    2022.06.21. 18:10

    Ahh! Mesélj még valamit a jó nevű Tóth Lászlóról.

    „2006 és 2010 között szinte végig mozgalmat szerveztem, számtalan kormányellenes tüntetésen vettem részt, 2007 tavaszán alkottuk meg Budaházy Györggyel a párhuzamos Magyarország koncepcióját, Hunniát, amelyhez több ezren csatlakoztak. 2009-ben a meghívásomra Szegeden találkozott Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, Zagyva György Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője és Kiss Róbert, a Magyar Gárda főkapitánya, és hivatalosan is megszületett az az összefogás, amely szentesítette a több éve tartó közös munkát, s amellyel a Jobbik 2010-ben a 2006-os 1% körüli eredményét megtizenhétszerezve, 17%-kal bekerült az Országgyűlésbe.

    2003 és 2013 között 10 éven át voltam kiadója és főszerkesztője a Magyar Jelen című országos lapnak, amelynek egy változata Kanadában is megjelent.”

    2
    3
    • Névtelen
      2022.06.21. 18:33

      ahh
      ez most komoly?
      nem kicsit buzis cicafijú!
      a buziságot amit idehánytál meg szürcsöld fel szépen oszt kotródj vissza a kurvaanyádba!

  13. Névtelen
    2022.06.21. 18:40

    Mamádat kérdeztem, nem tud róla hogy őt megölték volna,
    üzeni viszont, hogy kerítsél magadnak valami nőt vagy nőnemű élölényt, a ragacsos orbánviktor fénykép helyett, és akkor talán megnyugszol és nem delirálsz meg terjesztesz hülyeségeket

  14. Névtelen
    2022.06.22. 08:05

    Tudjuk! Pullai vagy Zavecz elvtárs mondta?

    Legyőzhetitek.

    8 évig egyben tartjátok táborotokat veszekedések nélkül, aztán
    kormányoztok 2/3-addal 5-ször négy évig. Ez esetben politikusi
    teljesítményét meghaladtátok. Ennyi.

    Ahogy elnézem…. ettől elég messze álltok…a nagy IQ-tokkal.

  15. Névtelen
    2022.06.22. 08:08

    „az én őseimnek nem kellett családnevet változtatni az évszázadok során,”
    ezt akárki mondhatja
    maradjunk annyiban hogy ezzel turnézni csak a legundorítóbb férgek tudnak, mint te is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük