Skip to content

RTL: Pszichiátriára került az óvodabusz sofőrje

Pénteken halt meg az a négyéves kislány, akit egész napra bezártak egy óvodabuszba. A helyiek elmondása szerint a sofőr összeroppant és pszichiátriai kezelésre szorul.

A szolnoki kórházban kezelik azt azt 56 éves kunhegyesi buszsofőrt, aki a véletlenül a buszba zárta kedd reggel a négyéves tiszaderzsi kislányt – tudta meg az RTL Híradó. A busz a tűző napon állt, mire észrevették a gyereket, életveszélyes állapotban volt.

Mentőhelikopterrel vitték a debreceni kórházba, ahol napokig az intenzív osztályon küzdöttek életéért. A kislány pénteken meghalt. A rendőrség az 56 éves férfit rögtön gyanúsítottként hallgatta ki, a kislány halála után viszont már

halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt nyomoz.

Az RTL-nek kunhegyesi lakosok azt mondták, tudomásuk szerint a férfi a pszichiátrián fekszik, idegösszeomlást kapott. „Komolyan megviselte. Nem is csodálkozom rajta” – mondta egyikük.

 

 

A Közúti Fuvarozók Egyesületének elnökségi tagja, Kulcsár Imre arról beszélt, az iskolabuszokon 135 cm-nél alacsonyabb gyerekek csak ülésmagasítóval vagy gyermekülésben becsatolva utazhatnak. Arról, hogy milyen forgatókönyv szerint történjen a le-és felszállás és kihez, milyen felelősségi körök tartoznak, a megbízónak kell döntenie.

„Mi azt gondoljuk, hogy egy ilyen feladatnál, amikor nincsen kísérő a járművön, akkor megérkezéskor az óvodapedagógus vagy óvodapedagógusok és a gépkocsivezető közös feladata és közös felelőssége átnézni, hogy adott esetben nem maradt-e, nem csak valaki, hanem valami, táska gyógyszer, bármi egyéb a járműben” – mondta Kulcsár Imre.

A Híradó úgy tudja, a rendőrségi eljárás mellett a községi hivatal is belső vizsgálatot indított.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2022.06.13. 22:14

    A Pszichiátriák általában az áldozataikat szállítják az elmeosztályaikra kivégzéseik közben, mint az RTL Klub a világ összes szerepének végrehajtása végén, mikor negyedszer kezdték a primitívjeivel Miskolcnak, gyerekeim támadásával, meggyalázásával, saját elmebetegeik folyamatosan történő diplomássá tételével, már zenei terápiát tartva azokból a számokból, amelyek az áldozásaik sorrendje szerint voltak beállítva a Főnix utcanépével. Mikor mondják ki, mit művelt a TV2 és az RTL klub, mint Hunnia elmeosztály a miskolciakkal 86 éves hosszabbításban?

    Jobbulást a buszvezetőnek, sejtem, milyen érzés a szülőknek és neki is a tragédia.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük