Mamuszos Enikő. Jakab Pétert minden nő elbűvöli, aki anyáskodóan bánik vele

 Molnár Enikő háromgyerekes édesanya, aki férjezett is, közösségi oldalain is gyakran osztott meg boldog családi képeket, miközben egyre gyakrabban töltötte az éjszakákat Jakab Péter társaságában, aki szintén házas és gyermekes ember, bár azóta felesége kijelentette Facebook-oldalán, hogy egyedülálló. 

Varga-Damm Andrea úgy fogalmazott, hogy

Jakab Pétert minden nő elbűvöli, aki anyáskodóan bánik vele

Az egykori jobbikos országgyűlési képviselő szerint egykori pártját már nem lehet megmenteni, amit most csinálnak, az már csak a pénzről szól. Szerinte

a Jobbik elnöksége a következő négy évben nagyjából egymilliárd forint bevételhez fog jutni, mely felett ők rendelkeznek.

Varga-Damm azonban ezúttal is védte Jakab Pétert, akiről azt mondta, hogy nem csak az ő felelőssége a kialakult helyzet. Korábban a politikus Potocskáné Kőrösi Anitáról, aki a Jobbik frissen megválasztott elnökhelyettese, azt írta, hogy mindenkit hátba szúrt eddig, aki jót tett vele.

Mostani interjújában azt mondta Potocskánéról, hogy

ha ő nem fordít hátat azoknak a saját egyéni előrejutása érdekében, akikkel politikát lehetett volna csinálni, ma ő is, én is s még sokan képviselők lehetnénk.

Szerinte az egykori siófoki alpolgármester azzal verte át Jakabot, hogy elhitette vele, gazdasági szakemberként majd rendbe teszi a párt pénzügyeit, melyekkel korábban sok jobbikos elégedetlen volt.

Az egykori országgyűlési képviselő szerint egyébként Jakab Péter nem fog lemondani, és a párt választmánya se hívhatná vissza.

Korábban írták

 

Molnár Enikő meglehetősen érdekes karriert futott be a Jobbikban. Korábban postai levélfeldolgozó, majd BKV-ellenőr volt. Az ott eltöltött idő alatt munkatársaira nem tett túl jó benyomást: erőszakosnak, az utasokkal agresszíven bánó emberként emlékeztek rá, aki többször is kínos helyzeteket okozott.

Molnár a Jobbik V. kerületi alapszervezetében kezdte el politikai karrierjét, ahol hamarosan Jakab Péter sajtóosztályára került, majd szoros kapcsolat alakult ki a mostani pártelnök és a „mamuszos” gúnynevű titkárnő között. Jakab valósággal hátára vette az agresszív és vehemens nőt, és mindenhova vitte magával, Molnár karrierje pedig gyorsan ívelt felfelé.

Molnár Enikőt szokatlan öltözködése miatt csúfolják „mamuszosnak”

Jakab hamarosan a Jobbik szóvivője lett és vitte magával Molnár Enikőt is, mivel állítólag csak vele volt hajlandó együtt dolgozni. Sokak szerint ekkorra már szimbiózis alakult ki a két szereplő között, egymás nélkül nem voltak képesek tevékenykedni. Ez természetesen folytatódott, amikor Jakab még egy szintet előrelépett és a Jobbik frakcióvezetőjének választották, ő pedig a Parlamentbe is vitte magával Molnárt.

Molnár egyfajta összekötőként szolgált Jakab Péter és a külvilág között.ISMERT VOLT, HOGY HA VALAKI BÁRMIT IS SZERETNE ELÉRNI JAKAB PÉTERNÉL, AKKOR EHHEZ ELŐSZÖR MOLNÁR ENIKŐT KELL MEGGYŐZNIE, HISZEN RAJTA KERESZTÜL VEZETETT AZ ÚT JAKABHOZ, GYAKORLATILAG MEGKERÜLHETETLENNÉ VÁLT.Egy idő után emiatt ráaggatták a főtitkárnő titulust is.

Olyan megdöbbentő történetek is nemrég váltak ismerté, miszerint Jakab Péter kint ücsörgött a saját irodája előtt a titkárnői asztalnál, miközben Molnár bent tárgyalt Jakab irodájában, de arra is volt példa, hogy Jakab vitt kávét Molnárnak. Jól jelzi, hogy Jakab mennyire függött Molnártól, hogy még a Jobbik Magyarországért Alapítvány Kuratóriumi tagjai közé is bejegyeztette.

Molnár Enikő Jakab irodájában tárgyalt, míg a férfi a titkárnői asztalnál ült és várakozott

Már 2020 nyarán köztudott volt, hogy Molnár Enikő rendkívüli befolyással bír nemcsak a Jobbik, hanem Jakab Péter felett is, de rengeteg összetűzés volt kettőjük között. A szemtanúk beszámolói szerint gyakorlatilag minden esetben Molnár került ki győztesen a vitákból. Gyakran vetette Jakab Péter szemére azt is, hogy az ő segítsége nélkül sosem lett volna belőle pártelnök.

AZONBAN HIÁBA VOLT JAKAB A NÉVLEGES PÁRTELNÖK, JOBBIKOS KARRIERJÉNEK CSÚCSÁN MOLNÁR VOLT A LEGBEFOLYÁSOSABB EMBER A PÁRTON BELÜL.

Molnár ráadásul Jakab szeretője is lett, ami a párton belül régóta nyílt titoknak számított, a szélesebb nyilvánosság számára viszont csak tavaly novemberben derült ki. Jakab és Molnár kapcsolatát a Bors buktatta le, amikor többször is fényképet készítettek arról, hogy esténként nagy bőröndökkel bemennek, majd reggel elhagynak egy 11. kerületi lakást.

Jakab Péter feláldozta a saját pártját Gyurcsány Ferenc érdekébenFORRÁS: MTI/KOVÁCS ATTILA

Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy Molnár Enikő háromgyerekes édesanya, aki férjezett is, közösségi oldalain is gyakran osztott meg boldog családi képeket, miközben egyre gyakrabban töltötte az éjszakákat Jakab Péter társaságában, aki szintén házas és gyermekes ember, bár azóta felesége kijelentette Facebook-oldalán, hogy egyedülálló. Minden bizonnyal Jakab és Molnár lebukásának hatására döntött így. https://www.origo.hu/itthon/20220603-totalis-osszeomlas-a-jobbikban.html