Skip to content

A gyerekülés mellett tárolta a herbált egy miskolci díler

Erre mondják, hogy borsodi szitu.

A fővárosi lakásán fogtak egy 37 éves miskolci férfit, akiről az a hír terjedt, hogy nagy mennyiségű Szerbiából becsempészett kábítószert tárol – írta meg a police.hu.

Az akciót a közlemény szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Miskolci Osztálya vezényelte le: a nyomozók egy bizonyos P. Igor lakásán közel 50 kiló narkót találtak, amiből nagyjából 40 kiló herbál (vagyis folyékony vegyszerekkel átitatott fű) volt. A férfi a lakásban együtt élt a 23 éves feleségével és a 16 és egy éves gyermekeivel is, sőt a herbálos zacskókat az asszony által használt varrószobában, a gyerekülés mellett tárolta.

A rendőrség szerint P. Igor a kábítószert az otthonában árulta és porciózta, illetve nagy mennyiségben továbbadta a hálózatban alatta álló tagoknak. Az elfogásának napján ütöttek rajta a nyomozók az egyik ilyen díleren is.

K. Krisztiánt Budapesten, a Hungária körút és a Szörényi utca kereszteződésében állították meg, mikor szegedi albérletébe tartott hazafele. A 30 éves férfi autójába nem sokkal korábban került bele az a papírdoboz, ami szemeteszsákokba csomagolt kábszitömböket rejtett, összesen 5 kg-ot. Épp olyanokat, amiket a rendőrök P. Igor lakásán találtak.

A herbállal teli pakkok – azt gondolván, hogy a kábítószerkereső kutyák így nem fognak szagot fogni – pirospaprikával voltak behintve. A díler szerencsétlenségére azonban még kutya sem kellett ahhoz, hogy a nagy értékű zsákmányt a nyomozók lefüleljék.

Az autóban, valamint a lakásban talált és lefoglalt kábítószerrel a nyomozók összesen 50 000 adag drog piacra kerülését akadályozták meg, aminek feketepiaci értéke közel 150 millió forint.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2022.05.19. - 11:56

    A legbecsületesebb állat a nyúl.
    Ül a fűben, de nem szívja . . .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Északhírnök