Skip to content

Jönnek a betárazott videók. Putyint sürgősen kórházba kellett vinni – lapértesülések szerint komoly a baj

Jönnek a betárazott videók. Putyint sürgősen kórházba kellett vinni – lapértesülések szerint komoly a baj

Sürgősséggel kellett kórházba szállítani Vlagyimir Putyin orosz elnököt a Győzelem napi ünnepség után – vette észre a Magyar Hang az olasz La Stampa cikkében.

Putyint sürgősen kórházba kellett vinni – lapértesülések szerint komoly a baj
Fotó: MTI

A lap arról ír, hogy Putyint meg is operálták egy feltételezett rákos megbetegedés miatt. Állítólag az orosz elnök leukémiában szenved.

A kórházi kezelés alatt előre betárazott videókkal álcázták Putyin távollétét.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



20 Comments

  1. Névtelen
    2022.05.17. 08:44

    Van idő!

    „Katonai szempontból értelmetlen nehézfegyverekkel támogatni Ukrajnát – figyelmeztet a német hadsereg nyugalmazott dandártábornoka. Erich Vad a ZDF televízió egyik műsorában keveredett heves vitába a fegyverszállításokat támogató politikusokkal. A tábornok szerint ugyanis ezt a háborút nem lehet megnyerni, nem lesz győztese, a fegyverek pedig csak ronthatnak a helyzeten. Az előző kancellár, Angela Merkel egykori tanácsadójának szavai komoly vihart kavartak a német sajtóban, már csak azért is, mert egy olyan katona mondta, akinek szakértelme, háborús tapasztalatai megkérdőjelezhetetlenek.”

    2
    2
  2. Névtelen
    2022.05.17. 10:25

    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/putyin-csak-eszkoznek-tekinti-az-embereket-sajat-hatalmi-celjaihoz-irta-2004-ben-a-ket-evvel-kesobb-meggyilkolt-anna-politkovszkaja/

    • Névtelen
      2022.05.17. 12:03

      van pofátok magatokat „szeretlekmagyarorszag”-nak nevezni??

  3. Névtelen
    2022.05.17. 10:30

    ha holnap kikerülne videó a cigányról h gyerekeket éget el, az is növelné a népszerűségét.. nincs ügy ami kiüsse őket.. a konda haláláig merülünk a szarban amíg csak lehetséges és azon túl

    3
    2
    • Névtelen
      2022.05.17. 12:15

      Eccerű! 8 évig nem szúrjátok egymást hátba, aztán zsinórban 4-szer kétharmaddal
      vállaljátok a kormányzás hálás feladatát. És máris meghaladtátok egy „egy beteg, cigány” teljesítményét.

      Ahogy én elnézem dolgaitokat Acélváros ide, Acélváros oda, Hegedűs Andreából nem lesz vaslédi, nem lesz Margaret Thatcher

      • Névtelen
        2022.05.17. 13:00

        elismered a beteg cigány mivoltát, ez már valami
        a szara oda lesz kozmálva a sírodra 🙂

        1
        1
        • Névtelen
          2022.05.17. 13:18

          „Orbán Viktor …, köszönetet mondott az ellenzéki aktivistáknak is a szavazatszámlálásért: „Köszönöm az ellenzéki aktivistáknak, hogy ellenőrző munkájukkal segítettek megvédeni Magyarország jó hírét és a magyar demokrácia iránt táplált közbizalmat.”

          1
          1
        • Névtelen
          2022.05.17. 13:24

          Én még a zseniális ómigráns teljesítményeket is elismerem.

          pártszavazatok: lmp 84 ezer
          párbeszéd 168 ezer
          momentum 323 ezer
          ÉS képzeld az összes KISZ- szakszerv- mszmp vagyon örököse a jogutód mszp 10 (tíz) ezerrel több 333 ezer

          Oszt még ingyenebéd sem vót. Bartha megmondta!

          1
          1
    • Névtelen
      2022.05.17. 12:44

      egészségügyi, oktatási tárca O1G sajátos személyiségi problémái miatt nincs.
      Miután ezt kérték az orvosok meg a tanárok is (ráadásul az ellenzék programjában is szerepelt), nem teljesíthette a kérést, mert akkor gyengének látszana.
      Juszt is meghosszabbította Bicskéig – tudjuk, hogy képtelen gesztusokat tenni, kéréseket teljesíteni.
      Ezek, orvosi, mentális okok.

      3
      2
      • Névtelen
        2022.05.17. 13:32

        Eccerű. Az Orbán kormányok a bevételi minisztériumokkal törődnek, mert azok adnak pénzt a kiadási minisztériumoknak egészségügy, oktatás

        Ti már megmutattátok a nőgyógyászok letartoztatásakor…

        “Kiderült! Gyurcsány orvosokat akart letartóztatni megfélemlítésből
        Vagabund – így jellemezte legvitatottabb miniszterét, Molnár Lajost Gyurcsány Ferenc. Miért lettem antipatikus? című könyvében a volt egészségügyi miniszter életbe vágóan fontos döntések születéséről tudósít. A Heti Válasz megmutatja, mikor nem mond biztosan igazat.

        A Gyurcsány-kormány második legvitatottabb alakja, Molnár Lajos volt egészségügyi miniszter könyvet jelentetett meg tevékenységéről – őszödi szellemben. Molnár Lajos retusál – a szocialistákra tolná a felelősségét a három éve hatályba lépett és szerinte is elhibázott kórházbezárási törvény miatt. Az ellenzéket pedig az általa most is jó döntésnek tartott és azóta népszavazással eltörölt vizitdíj miatt kárhoztatja.

        Élesen bírálja a magyar politikai kultúrát, és ennek szellemében saját múltját is átalakítja. “A bírálóbizottság első helyre rangsorolt” – emlékszik például a még minisztersége előtt, 2005-ben a MÁV-kórház élére benyújtott pályázatra – de rosszul. Túri Péter, a bírálóbizottság elnöke állítja, hogy nem Molnár volt a jelentkezők közül első a sorban; Prókay Sándorné, a bizottság tagja azt is hozzáteszi, hogy csak negyedik helyre sorolták a későbbi minisztert. “Kóka nem akart kinevezni” – írja könyvében. Az igazság ezzel szemben az, hogy a vasutat és vele a MÁV-kórházat felügyelő SZDSZ politikai kinevezettje volt.

        Az eltitkolt hiány

        Könyvének első érdekes megállapítása alapján akár koronatanú is lehetne a költségvetési adatok meghamisítása miatt indított eljárásban egykori főnöke, Gyurcsány Ferenc ellen. Azt állítja ugyanis, hogy a valós számokat a 2006-os második forduló utáni napon “a győztes párt frakcióvezetője, Lendvai Ildikó, reggel nyolckor tudta meg a miniszterelnöktől. Őt kilenckor követte (a miniszterelnöknél, majd rosszullétben) a koalíciós partner pártelnöke, Kuncze.” Állításának igazolására egy jegyzőkönyvet idéz, amit az SZDSZ koalíciós delegációja rögzített néhány nappal később: “A Pénzügyminisztérium félrevezette a frakciókat, nem tárta fel a reális helyzetet.”

        Gyurcsány levegőnek nézte Molnárt
        Hamar kiderült, hogy a legnagyobb elvonások az egészségügyben lesznek, Molnár Lajos megnyugtatta a szocialistákat, a reformhoz nem kell pénz, sőt megtakarításokkal jár majd. Az eskütétele utáni első személyes találkozóján Gyurcsánnyal néhány nőgyógyász letartóztatása is felvetődik ötletként, hogy megfélemlítsék az orvosokat, és letörjék a megszorítások miatti ellenállást.

        “Nem kellene példát statuálni, követni az akkori pozsonyi példát?”- fordult hozzá a kormányfő. “Pár nappal korábban a magyar sajtó is közölte a hírt, hogy szülésért előre kért hálapénz átvételekor a rendőrség letartóztatott egy pozsonyi nőgyógyászt a rendelőjében. Én ezt nem tartottam szükségesnek” – idézi fel válaszát Molnár.”

  4. Névtelen
    2022.05.17. 12:07

    Nem értem. Miért nem Sorost választották a Hitlernek álmodott Putyin helyett, mikor Gyuri bácsi Istensége ott volt kéznél ?

    „Az újságírónő szerint Putyin hatalomra jutása az elődök következménye.

    Brezsnyevvel nem jutottunk ötről a hatra. Andropov véreskezűnek látszott, némi demokratikus mázzal. Csernyenko ostoba volt. Gorbacsov nem tetszett. Jelcin néha arra késztetett minket, hogy imádkozzunk egyes döntéseinek következményeitől félve. Íme az eredmény: holnap, május 7-én, egy huszonötödrangú testőr, akinek a helye a nagy elvonulását biztosító kordonban van, hogy visszatartsa a tömeget, végiglépked a Kreml tróntermének vörös szőnyegein, mintha valóban ő lenne ott az úr.
    Minden ragyogni fog a királyi aranyok körül, az inasok szolgalelkűen mosolyognak, az összes alacsony rangú KGB-s, akik Putyintól kapták magas pozíciójukat, vigyázzba vágják magukat.” Úgy véli, hogy a „szovjet revans”, amely Putyin felemelkedésével vált nyilvánvalóvá, nemcsak az orosz társadalom nemtörődömsége és apátiája miatt következett be, mert belefáradtak az örökös forradalmakba, hanem azért is, mert a Nyugat is tárt karokkal fogadta. „Silvio Berlusconi valósággal szerelmes belé, ő a legfőbb híve Európában. De ott van Tony Blair, Gerhard Schröder, Jacques Chirac és még az ifjabb Bush is. Egyetlen akadály sem állt csekistánk előtt a Kremlbe vezető úton…”

  5. Névtelen
    2022.05.17. 13:18

    „Orbán Viktor …, köszönetet mondott az ellenzéki aktivistáknak is a szavazatszámlálásért: „Köszönöm az ellenzéki aktivistáknak, hogy ellenőrző munkájukkal segítettek megvédeni Magyarország jó hírét és a magyar demokrácia iránt táplált közbizalmat.”

  6. Névtelen
    2022.05.17. 13:38

    Senki sem jó a potyondiedináknak, de nem kellene őket megölésükre buzdítani.

    Emlékszünk még a Frei-Juszt mérkőzésre?

    „Juszt: Hazugság Frei bérgyilkosriportja
    BLIKK
    Nem csitultak a kedélyek Frei Tamás műsora körül, melyben megszólaltatta azt az orosz bérgyilkost, aki egymillió dollárért vállalná el Orbán Viktor meggyilkolását. Pénteken Juszt László Moszkvába utazott, hogy hétfőn adásba kerülő riportjában bebizonyítsa: hazugság volt az orosz bérgyilkossal készült interjú.
    Az általa megszólaltatott bérgyilkosnak, aki egymillió dollárért vállalná el Orbán Viktor meggyilkolását, eddig két áldozata van: az RTL Klub programigazgatója és vezérigazgatója. Lehetséges azonban, hogy hamarosan újabb fejek hullanak a kereskedelmi csatornánál. „

    2
    1
  7. Névtelen
    2022.05.17. 13:56

    Putyin hanyadik alteregója beteg?

  8. Névtelen
    2022.05.17. 17:15

    Orbán máris újra Európa barátja lesz.
    De búcsúzóul azért Putyin elmondja majd, mivel tartotta rövid pórázon a csúthyt.

    1
    1
    • Névtelen
      2022.05.17. 18:39

      Soros Gyurka miért nem vásárolta meg valamelyik Putyin havertól

      „Első lépésként a Naftogaz élére olyan, az Egyesült Államokban kiképzett vezetőket ültetett, akik személyesen vele – Soros Györggyel – egyeztetettek a privatizáció, és az állami vállalat átszervezésérének lebonyolításáról.
      A joggal amerikai bábnak tekintett Zelenszkij pedig nem húzta az időt, hiszen 2019 májusi megválasztását követően már 2019 szeptemberében jóvá is hagyta az LLC Gas TSO of Ukraine Naftogazból történő kiválást.
      Ezzel pedig megvalósította Soros tervét és amerikai érdekeltségbe tolta át a stratégiai vállalkozást. Ha megnézzük a pozícióba került cégvezetőket, mindegyik erős amerikai kapcsolatokkal rendelkezik.”

  9. Névtelen
    2022.05.17. 17:25

    Röfiteket mikor viszitek koriba?

    • Névtelen
      2022.05.17. 18:31

      „Képtelen vagyok elhinni, hogy ugyanaz az Isten, aki értelemmel, józan
      ésszel és intelligenciával látott el minket, azt akarja, hogy elfelejtsük
      ezek használatát”.- Galileo Galilei

  10. névtelen
    2022.05.18. 13:19

    Olvasom, hogy Putyin dönt mindenben az Ukrán háború kapcsán, még egész kis dolgokban is.
    Ez arra emlékeztet, amikor Hitler kinevezte magát a hadsereg főparancsnokának a Barbarossza hadművelet során, mivel nem volt megelégedve a német csapatok előrenyomulásával a Szovjetúnió területén.
    Ekkor mondták a német tábornokok egymás között, ne egy tizedes mondja meg nekik, hogy kell harcolni.
    És tudjuk mi lett Hitler hadsereg irányításának az eredménye. A sorozatos rossz döntéseinek is köszönhető a német bukás.
    Ez vár az oroszokra is, mivel Putyin ebben is utánozza Hitlert!

    1
    1
  11. Névtelen
    2022.05.18. 15:13

    Bizonyám! És már csak úgy volt kitömve a Kreml előtt, mint Szulejmán a sátra előtt Mohácsnál! 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük