Skip to content

Éveken át, napi, majd heti rendszerességgel megerőszakolta élettársa lányát egy tűzoltó

Éveken át, napi, majd heti rendszerességgel megerőszakolta élettársa lányát egy tűzoltó

Az anya, amikor megtudta, mi történt, arra kényszerítette lányát, hogy tűrjön.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség keddi közleményében arról ír, hogy nemi élet szabadságát sértő bűncselekmények és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyomozást folytat egy középkorú férfi (egy tűzoltó) és élettársa ellen, mert a gyanú szerint a közösen nevelt kislányukat a férfi többször is megerőszakolta.

Az adatok szerint a negyvenes éveiben járó férfi a gyerek 2 éves kora óta él élettársi kapcsolatban a sértett anyjával, és közösen nevelik a nő előző kapcsolatából született lányt. A gyanú szerint a férfi tíz éves kora óta bántalmazza szexuálisan a lányt. Az abúzus kezdetben napi, később heti rendszereséggel érte a gyereket, és mindez addig tartott, amíg a lány a 18. születésnapja körül el nem költözött.

A lány anyja bár időközben tudomást szerzett a történtekről, mégsem vetett véget az erőszaknak. Ehelyett később, néhány alkalommal ő is kényszerítette a gyereket szexuális cselekményekre, illetve azok tűrésére – áll a közleményben.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség múlt pénteken fogta el a nőt és a férfit. Ha elítélik őket, a férfi 10 évtől 20 évig, a nő 5 évtől 15 évig terjedő börtönt is kaphat. A gyanúsítottak tagadták a bűncselekmények elkövetését, de a Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte mindkettőjük letartóztatását.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2022.05.17. 14:25

    fohsz tivadar likes this

  2. Névtelen
    2022.05.19. 10:57

    Azért, elgondolkoztató, hogy ez az „ember” a hősöknek kijáró tisztelettel járkált itt köztünk, hosszú éveken keresztül! Az élettársa meg, az emberiség alja, hogy a saját gyerekével ezt csinálta! Itt látszik, hogy az echte magyar emberek között is van egy csomó mocsok! Amikor gucsmoljuk a feketéket, cigányokat és más embereket, jusson ez is az eszünkbe! 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük