MEGÁLLÍTANI AZ OROSZ OLAJAT
Oroszország naponta 700 millió euró értékű kőolajat és gázt ad el az egész világon. A nyersanyagok értékesítéséből származó bevétel az orosz költségvetés közel 40%-át teszi ki.

 

Ebből a pénzből Oroszország tankokat, bombákat és rakétákat vásárol, amelyek az ukrán városokra zúdulnak. Ebből a pénzből finanszírozták a bucsai mészárlást és több tucat más ukrajnai bűntényt, amelyek kegyetlenségükben az Iszlám Államra emlékeztetnek. Ebből a pénzből nap min nap további ukrán gyermeket gyilkolnak meg. Ebből a pénzből minden nap további ukrán nőket erőszakolnak meg – a 10 éves kislányoktól a nyugdíjasokig. Ebből a pénzből nap mint nap több ukrán katonát ölnek meg és kínoznak meg – Önökhöz hasonló hétköznapi embereket, akik a családjukat és az otthonukat védik az inváziótól.

 

Vlagyimir Putyin ebből a pénzből fizeti a gazembereit, hogy megerőszakolják a lányokat az apjuk szeme láttára, és megkínozzák a fiaikat az anyjuk szeme láttára. Ezeken a pénzeken szállítják el erőszakkal az oroszok által ellenőrzött területekről az ukránok ezreit és telepítik át az ország másik végébe. Ezen a pénzen finanszírozzák a háborút, amely emberek milliói, szinte kizárólag nők és gyermekek kényszerülnek elmenekülni otthonukból és országukból. Ebből a pénzből finanszírozták a menekültek otthonainak lerombolását, a kórházak, iskolák és az energetikai infrastruktúra lebombázását. Ha az oroszoknak nem sikerült meghódítaniuk valamilyen helyet, akkor legalább megfosztják a lakosságot a víztől és az áromtól. Emberek millióinak fogalma sincs arról, hogy mi történik szeretteikkel, barátaikkal, gyermekeikkel, szüleikkel, testvéreikkel. Hol vannak? Élnek még? Sikerült elbújniuk Putyin vérszomjas gazemberei elől?

 

Azt akarja, hogy az Ön pénze az orosz bűnökre menjen? Azt akarja, hogy az Ön államának pénzéből olyan nők sírását finanszírozzák, akik soha többé már nem látják gyermekeiket, férjeiket, szeretteiket? Azt akarja, hogy az Ön kormányának pénzéből olyan rakétákat finanszírozzanak, amelyek darabokra tépik a fronton harcolókat? Azt akarja, hogy az Ön adóját olyan felszerelésekre költsék, amelyekkel ártatlan civileket kínoznak, akiknek a házát, mosógépét, hűtőjét, laptopját Putyin egyik bandita rabolta el? Azt akarja, hogy a helyzet felelősei büntetlenek maradjanak?