A covidos Majka helyett a Miskolci Egyetemi Napokon szombaton, helyette a Tankcsapda szórakoztatja majd a közönséget
Miután ismételten elkapta a koronavírust, nem tud színpadra állni Majoros Péter a Miskolci Egyetemi Napokon szombaton, helyette a Tankcsapda szórakoztatja majd a közönséget.

Pedig már átesett a betegségen, és az oltást is megkapta –  derül ki az Index cikkébőlMajoros Pétert megint ledöntötte a koronavírus, amiről csütörtökön a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit. A rapper úgy véli, Las Vegasból hazafelé, a repülőn fertőződhetett meg, és ugyan már jobban érzi magát, a tesztje pozitív, így le kellett mondania a május 14-ére meghirdetett koncertet. 

Szombaton Miskolcon indult volna a turnénk… erre másfél év után megint beköszönt nálam a Covid… el sem hiszem… Igyekszünk a bulit mielőbb bepótolni. Nagy köszönet a Tankcsapdának, hogy beugranak helyettünk, és a szervezőknek a korrekt hozzáállásért! – tudatta az esemény felületén a rapper, aki a fentiek miatt egy héttel később, május 20-án Szolnokon kezdi meg a nyári szezont.

A debreceni rockerek ugyancsak a Facebookon tájékoztatták a közönséget, hogy Majka és Curtis helyett ők lépnek fel a Miskolci Egyetemi Napokon.