Skip to content

Miskolc. Van élet a népkerti futópályán. A múltkor megöltek egy embert…

Miskolc. Van élet a népkerti futópályán. A múltkor megöltek egy embert…

Miskolc. Népkerti futókör. Egyelőre fapados. Se extra világítás, se segélykérő nem lesz

Miskolc. Népkerti futókör. Egyelőre fapados.  Se extra világítás, se segélykérő nem lesz

Miután fényes nappal megöltek egy embert a Népkerti  köztéri sporteszközöknél ( köszönet érte Eperjesi Erikának, mármint az eszközökért)  felmerült a kérdés, hogy lesz-e világítás sötétebb helyen, vagy segélykérő berendezés mint a Margitszigeteken a futókörön-írta  olvasónk . Megkérdeztük a Városházát, megtoldva azzal, hogy lesz-e ivóvíz valahol. Terveztük, hogy érdeklődünk a pisilőhelyek után is, de ezt meg elfelejtettük.

Nos itt a válasz. Röviden. Se világítás se segélykérő nem lesz.

Érdeklődésére küldjük a válaszokat:

Segélykérő berendezés:

Tájékoztatjuk, hogy a Népkertben megvalósításra kerülő futókör beruházásának nem része segélykérő berendezés létesítése.

Ivóvíz:

Ahogyan a város számos helyén, így a kivitelezés alatt álló futókörnek helyet adó Népkert területén is megtalálható ivóvizet biztosító kút, a Görgey Artúr utca felől, a játszótér mellett. Az ivókút már korábban kiépítésre került, működőképes. A jelenlegi változékony időjárás, fagy miatt a kút még elzárt állapotban van, de természetesen a kutat kezelő szakemberek a fagyok elmúltával hamarosan megnyitják azt.

Világítás:

A közvilágítással kapcsolatosan a Népkert már rendelkezik kiépített közvilágítási hálózattal a beruházási területen, azonban a jövőben tervezzük a jelenleg közvilágítással nem érintett területek ellátását is.  

 Városházi Sajtó



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük