Skip to content

Kiakadtak a meztelen melleket ábrázoló Adidas reklámon

Kiakadtak a meztelen melleket ábrázoló Adidas reklámon

A britek nem nézték jó szemmel a csupasz melleket is ábrázoló Adidas sportmelltartó reklámjait, így az Egyesült Királyság Reklámszabványügyi Hatóságához fordultak segítségért. A benyújtott 24 panaszban azt sérelmezték, hogy a hirdetések tárgyiasítják és szexuális tárgyként tüntetik fel a nőket, ezzel rossz példát mutatva a gyermekeknek.

Fotó: Adidas

Az Adidas februárban hozta nyilvánosságra reklámkampányt, ahol a felvételeken különféle mellek szerepelnek, kitakart a mellbimbóval.

Ezzel akartuk ünnepelni a mellek egyediségét és sokszínűségét, valamint népszerűsíteni a márka sportmelltartó-kínálatában szereplő 72 méretet– nyilatkozta a cég a Business Insidernek.

Számos esetben vitát eredményeztek a képek a közösségi médiában, a felhasználok egy része gusztustalannak és helytelennek tartotta őket. Voltak azonban, akik dicsérték az Adidast, és megköszönték amiért mellettük is kiállt a márka.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2022.05.12. 12:21

    Kb 2 hónapos hír.Ennyire nincs ötleted,hogy mit hozz le hírként!?😂

    2
    2
  2. Névtelen
    2022.05.12. 15:11

    Fertelmes melldeformációkat hajtottak végre plasztikai műtétjük, valamint két szüléttetésük kezdetével, végtelen hosszabbításuk miatt, világ-Magyarország feltámadása végett. Gondolom, azóta megbeszélték a Rákóczi terükkel, hogy így is szépek, nem kell szégyellni a fogyatékosságokat, érzékenyítve van mindenki a világ tökéletességei lemészárlóinál. Nem értem az Adidast,miért volt erre szükség.

  3. Névtelen
    2022.05.13. 09:08

    „Tudta” ? Hogy hívják azt akinek a feje tetején növetlen a haja helye ? Nőtlen Hajadon. 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük