Skip to content

Bűn- és baleset-megelőzési tanácsokat is kaptak a résztvevők a miskolci Majális-parkban a május elsején tartott programon.

Bűn- és baleset-megelőzési tanácsokat is kaptak a résztvevők a miskolci Majális-parkban a május elsején tartott programon.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is részt vettek 2022. május 1-jén, Miskolcon a Majális-parkban tartott rendezvényen.

A szakemberek az információs ponton tájékoztatást adtak a különböző korosztályoknak megfelelő bűnmegelőzési programokról, illetve igény esetén személyes tanácsadásra is lehetőség nyílt a vagyonvédelem, az internet veszélyei, a drogprevenció, az áldozatvédelem, és a családon belüli erőszak témakörében.

A rendőrök segítségével a rendezvényen megjelentek átismételték a gyalogos és kerékpáros közlekedési szabályokat. A szakemberek felhívták az érdeklődök figyelmét a szabályok betartásának fontosságára, illetve a körültekintő közlekedésre.

 

Nagy sikert aratott a résztvevők között a rendőrségi járművek kipróbálásának lehetősége, és népszerűek voltak a bűnmegelőzési kiadványok is.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük