Kérdések:
– Ki az a Kanyog? Ismerni kellene? Celeb? Mit tett a városért?
– Milyen vízilátványosság? Ez nem Dubai hanem egy csöves leszakadt proli szökőkút, egy komolyabb szökőkút pl a diósgyőri komplexebb fénytechnikával rendelkezik, méterekre fellövi a vízsugarat, komoly teret foglal el. JA és a környezete is rendben van. Itt egyik tétel sem állja meg a helyét. Semmi világítás, pici is, nem is lövell ki vizet.
– 7 teherautó??????? 2 platós autót meg két SUV-ot látok jó indulattal. Jó hogy nem 7 kamion…..
– Ez hol és milyen pénzszórás, hogy megjavítanak egyébként a belvárosban egy olyan rothadó szökőkutat, ami legközelebb a malomszögnél van, már amikor működik….. Ez hol látvány beruházás? Ha ez akár a jobb akár a baloldalnak szúrja a szemét, nem közéleti szereplőnek való. Nem hogy felújítani, de Kriza idejében a 900 milliós észak déli villamos pályázati pénzének a töredékéből egy normális szökőkútra telhetett volna, ja a BATÓ ház irodaház részére miért is nem volt Krizáéknak pénze????
Hagyjuk a mesét Veres Kriza és az összes többi elkótyavetyéli a város pénzét és az értékeit….Hát kész röhej ezt látványberuházásnak nevezni lassan már egy 5000-es falunak szebb szökőkútja van a Magyar Falu programnak köszönhetően.
Akinek ez látványberuházás azonnal mondjon fel minden közéleti szerepet és tisztséget Miskolcon és szégyellje el magát!