Skip to content

Kanyog elintézte. Bedurrantják a miskolci Centrum előtti szökőkutat, amely manapság a lecsúszott emberek gyülekezőhelye

Kanyog elintézte. Bedurrantják a miskolci Centrum előtti szökőkutat, amely manapság a lecsúszott emberek gyülekezőhelye
A város központjában található ikonikus szökőkút közel 40 éve épült  manapság a lecsúszott emberek gyülekezőhelye A felszín alatti csőrendszere az elmúlt években teljesen elkorrodált, a csövek pedig kilyukadtak, így a rekonstrukciós munkák halaszthatatlanná váltak – írja a városháza közleménye.

A Városgazda szakemberei az őszi bontási folyamatok után télen előkészítési munkákat végeztek, hogy tavasszal már helyükre kerülhessenek az új csövek is. A komplett felszín alatti csőrendszer teljes rekonstrukciója befejeződött, ezért most pár napos próbaüzembe helyezik a szökőkutat. Április 22-től 24-ig, minden nap 9 órától 18 óráig működik majd a vízilátványosság. A biztonság érdekében a próbaüzem idejére is maradnak a kordonok a szökőkút körül.

A szükséges ellenőrzések és a sikeres próbaüzem után Miskolc város napján, május 11-én indítják újra a Centrum Áruház előtti alkotást, csakúgy, mint a többi városi szökőkutat.

Tavaly írtuk

Ugyanis javítják a Centrum előtti szökőkutat és 7 szakember 5 kisteherautóval érkezett a helyszínre

Ugyanis javítják a Centrum előtti szökőkutat és 7 szakember 5 kisteherautóval érkezett a helyszínre
Mennyire is gazdag város Miskolc ez a fotó az ékes bizonyítéka. Ha nem villogtak volna a sárga lámpák az autók tetején talán fel sem figyelek rájuk, észre sem veszem. Ugyanis javítják a Centrum előtti szökőkutat és 7 szakember 5 kisteherautóval érkezett a helyszínre. Ezt hívják pazarlásnak /sajnos ez tipikus holding betegség már évtized óta/ és ezt kizárólag csak olyan település engedheti meg magának ahol nem kell ésszerűen gazdálkodni, munkafolyamatokat megszervezni, azaz dagad a kassza, bőven van pénz mindenre. Tehát Miskolc kasszája még sem oly üres, mint ahogyan a jelenlegi városunk vezetése is próbálja a lakossággal “elhitetni”.


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



7 Comments

  1. Névtelen
    2022.04.20. 19:42

    Ajjjajjajjajjaj! Elfogja mosni a sarki zálogház gerendázatát.
    Az meg ugye európai kulturális ökörség, bocsi örökség

    3
    2
  2. Névtelen
    2022.04.20. 20:27

    Szerintem Mokrai képviselő intézte, nem Kanyog úr!

    4
    3
  3. Bangó Géza
    2022.04.20. 21:19

    Már a kanyog is valakinek képzeli magát :

  4. Névtelen
    2022.04.21. 00:29

    Kérdések:
    – Ki az a Kanyog? Ismerni kellene? Celeb? Mit tett a városért?
    – Milyen vízilátványosság? Ez nem Dubai hanem egy csöves leszakadt proli szökőkút, egy komolyabb szökőkút pl a diósgyőri komplexebb fénytechnikával rendelkezik, méterekre fellövi a vízsugarat, komoly teret foglal el. JA és a környezete is rendben van. Itt egyik tétel sem állja meg a helyét. Semmi világítás, pici is, nem is lövell ki vizet.
    – 7 teherautó??????? 2 platós autót meg két SUV-ot látok jó indulattal. Jó hogy nem 7 kamion…..
    – Ez hol és milyen pénzszórás, hogy megjavítanak egyébként a belvárosban egy olyan rothadó szökőkutat, ami legközelebb a malomszögnél van, már amikor működik….. Ez hol látvány beruházás? Ha ez akár a jobb akár a baloldalnak szúrja a szemét, nem közéleti szereplőnek való. Nem hogy felújítani, de Kriza idejében a 900 milliós észak déli villamos pályázati pénzének a töredékéből egy normális szökőkútra telhetett volna, ja a BATÓ ház irodaház részére miért is nem volt Krizáéknak pénze????
    Hagyjuk a mesét Veres Kriza és az összes többi elkótyavetyéli a város pénzét és az értékeit….Hát kész röhej ezt látványberuházásnak nevezni lassan már egy 5000-es falunak szebb szökőkútja van a Magyar Falu programnak köszönhetően.
    Akinek ez látványberuházás azonnal mondjon fel minden közéleti szerepet és tisztséget Miskolcon és szégyellje el magát!

    3
    1
  5. Névtelen
    2022.04.21. 08:27

    A csovesek miert lebzselnek ott?

    2
    1
  6. tibi, taba, tabadaba dibidibi
    2022.04.22. 09:07

    Attól, hogy valaki használt ruhákban jár nem biztos, hogy lecsúszott, meg a nejlon szatyor sem jelent semmit, az meg végképp nem, hogy egy padra leül valaki és élvezi a színes miskolci nyüzsgést. Az meg, hogy büdös valaki, az sem jelent semmit. Lehet egy, a bolygó megóvásáért aggódó képzett ember is. Amúgy meg legalább most ha kicsit javul az idő a rajkók pancsikolhatnak is majd a szökőkútban. Ez igazán remek lesz, lehet én is kipróbálom egy-egy kánikulai napon.

    más:
    Mokrai úr nemsokára a Bató ház melletti villamos kerék okozta rongálást fogja felszámolni ígérete szerint. Kérem tisztelettel a károkozók pénzén tegye ne közpénzen!

  7. Ványadt bácsi
    2022.05.09. 15:01

    2022.05.09.
    Folyik a víz. Mintha egymás mellé állított óvodás fiúcskák rendeznének pisilő versenyt. Az összefüggő vízfüggöny nem alakult ki.
    .
    Szabó Szabolcs Pszichologika című könyvének tézisei jutottak eszembe – a „vállalat” szót cseréljétek ki „Miskolc”-ra.
    Lásd a könyv ismertetőjében: https://moly.hu/konyvek/szabo-szabolcs-pszichologika
    .
    A polírozott, krómozott csövekről valami lelkes idióta mechanikusan távolította el a vízkő nagyját. Itt-ott rajtamaradt a vízkő, a többi felületet gyalázatosan összecsikargatták.
    A bunkó „Nem ivóvíz” táblák továbbra is a szobor belsejében éktelenkednek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük