Skip to content

Tüntettek a tallinni magyar nagykövetség előtt is

Tüntettek a tallinni magyar nagykövetség előtt is

Tüntettek a tallinni magyar nagykövetség előtt is az oroszok ukrajnai háborúja ellen

Sorozatban harmadik napja zajlanak tüntetések az észt fővárosban Oroszország ukrajnai agressziója miatt. Szerdán az orosz, kedden a magyar, hétfőn a német nagykövetség előtt tiltakoztak.

Körülbelül tucatnyi demonstráló jelent meg kedden Magyarország tallinni nagykövetsége előtt. A gázmaszkokat viselő tüntetők az észt Err.ee tudósítása szerint az ellen tüntettek, hogy Magyarország továbbra is az oroszoktól akar gázt vásárolni, amivel hozzájárul Moszkva Ukrajna elleni háborújának finanszírozásához. Képeket az Err.ee oldalán találhat.

Szerdán volt egy másik demonstráció is Tallinnban. Altestükön csupán alsóneműt viselő, lábuk között vörös festékkel összekent emberek álltak sorfalat az orosz nagykövetség előtt, az orosz katonák által Ukrajnában feltehetően elkövetett szexuális erőszakra utalva.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2022.04.15. 11:03

    Látszik, hogy be vannak szarva. 🙂 🙂 🙂
    Hiszen a lakosságuk majdnem fele(!!!) orosz. 😉 🙂
    Hülyének meg hülyék, mert függetlenül az amerikai propagandától amivel őket (is) hülyítik, nem mi támadunk Ukrajnában, hanem minket (is) támadtak.

    • Névtelen
      2022.04.15. 20:37

      Negyed lesz az a „majdnem fele(!!!)”:
      A 2011-es népszámlálás szerint 68%-a (889 770 fő) észt, 25%-a (321 000 fő) orosz élt az országban. (Forrás: Wikipédia)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük