Skip to content

A politikai hulla lenyomta Lézer Jancsit

A politikai hulla lenyomta Lézer Jancsit

Hódmezővásárhelyen legyőzte Márki-Zay Péter Lázár Jánost

 

A levélszavazatok és a külképviseleteken leadott voksok alapján Hódmezővásárhelyen 204 szavazattal kapott többet Márki-Zay Péter, mint Lázár János.

Az összesítendő szavazatokból jutott Hódmezővásárhelyre is, a számlálás után pedig Márki-Zay Péter bejelentette, a városban többen voksoltak rá, mint az egyébként mandátumot szerző Lázár Jánosra.

Bár számot nem közölt az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, összesítésünk szerint

  • Márki-Zay Péter 12 718,
  • Lázár János pedig 12 514

szavazatot kapott. Vagyis kettejük között 204 szavazat volt a differencia az alföldi városban.

A hódmezővásárhelyi végeredményt a 49. számú szavazókör billentette el Márki-Zay Péter javára. Itt 1043 voksot kapott, míg Lázár János 595-öt.

A Csongrád-Csanád megyei 4. számú választókörzetben egyébként Lázár János 28 753, míg Márki-Zay Péter 22 328 voksot kapott összesen.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2022.04.10. 08:56

    Olcsó vigasz. Ezzel takarózzál 20 év múlva is. “Leszívattak, országosan és egyéni körzetben is, bár egy településen én nyertem.” Ez az MZP egy idióta.

  2. Névtelen
    2022.04.10. 22:28

    Lézer jancsi nem volt rajta a fidesz országos listán, akkor be sem ülhet a parlamentbe. Ez mekkora égés. Már egy hete mondhatja mindenkinek, hogy „Megmondtam! Megmondtam MZP politikai hulla” Eltelik egy hét és Lézer jani nézhet mint Rozi a moziban.
    Még azt sem tartom kizártnak, hogy a Jani gyerek teli pofával fogja követelni a szavazatok újraszámolását.

    1
    3
    • Névtelen
      2022.04.11. 18:03

      Te valamit nagyon benéztél ! Lázár 28753 szavazatot, Márki 22328. szavazatot kapott. El kellene olvasni végig a cikket , és utána lehet gyűlölködni . Idióta.

  3. Borsneni
    2022.04.11. 19:22

    Ha kicsit jobban figyelnel, akkor látnád, hogy nem a mandátumrol van szó, hanem hogy MZP a hvsárhelyi szavazókörben nyert
    Nem tudom pontosan hogy hogyan kavarta össze a fidesz a körzeteket, de valószínűleg azért bukta el MZP a választást, mert beletartoznak a szegény falvak, tanyák
    Mi is a kerületunkon kívüli választókerületbe tartozunk, mert valamikor ez az elosztás előnyös volt a fidesznek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük