Skip to content

Putyin már nem kóser Debrecenben sem

Putyin már nem kóser Debrecenben sem

A Debreceni Egyetem hatályon kívül helyezte Vlagyimir Putyin díszpolgári címéről szóló döntését

 

A Debreceni Egyetem honlapja, március 21-én számolt be egyebek mellett arról, hogy a március 17-i szenátusi ülésen hatályon kívül helyezték a testület korábbi határozatát, amelyben Vlagyimir Putyin díszpolgári címének adományázosáról volt szó – vette észre a Debreciner.hu oldal.

A döntést az egyetemi kommunikáció nem indokolja, mindössze annyit lehet megtudni az írásból, hogy a szenátus egyhangúlag elfogadta a szervezeti és működési szabályzat (SZMSZ) „Egyetemi kitüntetések és címek adományozásának rendje a Debreceni Egyetemen” című szabályzatának módosítását. A lap megjegyzi, hogy Putyin díszpolgári címéről szóló döntést vagy azért helyezik hatályon kívül, mert a testület szerint méltatlanná vált rá, vagy azért, mert a 2017-es odaítélése óta nem vette át a címet.

A lap hozzáteszi, hogy keresték az egyetemet a döntés háttérével kapcsolatban, de még nem kaptak választ.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2022.03.22. 07:41

    Amikor ezt az ellenzék szerette volna, az még fúj volt…

    • Névtelen
      2022.03.22. 13:01

      Mert a felsőbb elvtársak lassan hoznak döntést.. Lásd. 3 hete háború van és nézd meg mostanra már van váró is a pályadudvaron..:)

      • Névtelen
        2022.03.22. 15:11

        Persze a civilek nélkül még most sem lenne semmi…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük