Levetíti az RTL Klub Zelenszkij sorozatát

A forgalmazó a sorozat sugárzási jogainak értékesítéséből származó becsült jutalékát, 50 ezer eurót jótékony célra, az Ukrán Vöröskereszt támogatására fordítja.

Háború Ukrajnában
„Különleges katonai műveletnek” nevezett nyílt háborút indított Vlagyimir Putyin Ukrajna ellen. A harcok hetek óta tartanak, az orosz erők több ezer civil életének vetettek véget. Cikksorozatunkban minden fejleményről beszámolunk.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

Levetíti az RTL Klub a Volodimir Zelenszkij főszereplésével készült ukrán vígjátéksorozatot, a Nép szolgáját. A három évados sorozat első két epizódjának premierjét a csatorna március 20-ára tervezi és a filmek után járó jutalékát, amit 50 000 euróra (jelenlegi árfolyamon 19 millió forint) becsülnek, az Ukrán Vöröskeresztnek ajánlja fel.

A Nép szolgájának főszereplője Vaszilij, egy középiskolai történelemtanár, aki egyik napról a másikra az ukrán választások középpontjában találja magát és meg is nyeri a választásokat, utána pedig a maga kissé esetlen módján próbál zöld ágra vergődni a napi politika és a hatalomgyakorlás útvesztőiben.

Az orosz-ukrán háború eseményeit követő hírfolyamunkat alább találja: