Kápolnán hódit a Hyundai

Dr. Berecz József háziorvos, homeopátiás szakorvos: Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid. Dr. Berecz Kálmán polgármester: Hyundai Santa Fe. Szalóki Péter gazdálkodó, mezőgazdasági gépész, alpolgármester: Hyundai Santa Fe.

A csodálatos fekvésű kis Heves megyei faluban vélhetően a legnagyobb a magyar települések közül az egy főre eső „Hyundai-sűrűség”, ráadásul a falu számos ismert és köztiszteletben álló személyisége választotta a megbízható környezettudatos és innovatív koreai márkát. Ráadásul minden ismert kápolnai Hyundai-tulajdonos a többiektől függetlenül, önállóan hozta meg döntését arról, hogy a Hyundait választja. Igaz, a háttérben azért felsejlik egy hyundaios kapcsolat: ez pedig a Hyundai Hatvan Márkakereskedés és a Kápolnán működő Macskaárvaház Alapítvány lassan fél évtizedes természet- és állatvédelmi együttműködése.

A Kiss Norbert hatszoros magyar bajnok, háromszoros Európa-bajnok és szimulátor világbajnok által alapított állatvédő civil szervezet munkáját hosszú évek óta támogatja a fenntartható mobilitás és a környezettudatos autóipar elkötelezett híveként ismert hatvani Hyundai-kereskedés-tulajdonos, Képe Tibor, akinek a kereskedése ráadásul a közkedvelt koreai márka egyetlen bázisa Heves megyében.

A Kiss Norbert által kezdeményezett faültetési, erdősítési mozgalomhoz is az elsők között csatlakozott Képe Tibor és a Hyundai Hatvan, de a Kápolnai Macskaárvaház körül kialakult ”örökzöld” erdőben már van saját koreai jegenyefenyője Michelisz Norbertnek, a Hyundai WTCR-világbajnokának és hazai márkanagykövetének.

„Nem csak támogatjuk, de rendszeresen személyesen is látogatjuk a Macskaárvaházat Kápolnán, legyen szó akár Föld-napi vagy állatok világnapi eseményről, amelynek során a faültetés mellett természetesen lehetőséget biztosítunk a környékbelieknek arra, hogy megnézzék és érdeklődés esetén kipróbálják, részletes tájékoztatást kapjanak modelljeinkről és erről a fantasztikus márkáról, amelyre kereskedőként rendkívül büszkék vagyunk” – meséli Képe Tibor, hozzátéve: így aztán a kápolnai jótékonysági programok egyfajta Hyundai-tesztnapokká is alakulnak, talán ez is hozzájárult a márka kiemelkedő és örömteli helyi népszerűségének.

Képe Tibor hozzátette: „természetesen nem kívánjuk a jótékonykodást és a társadalmi felelősségvállalást kereskedelmi kampányokkal összekötni, de azzal is tisztában vagyunk, hogy egy jó autókereskedőnek bármikor, bármilyen helyzetben készen kell állnia a márka bemutatására. Külön öröm számunkra az is, hogy többek figyelmét sikerült arra is felhívni, milyen fontos az, hogy egy idősebb Hyundai modell is minőségi márkaszervizben kapja meg azt a törődést, aminek nyomán ezek a rendkívül magas minőségű autók akár évtizedekig szolgálhatják tulajdonosaikat.”

A kápolnai Hyundai-flotta egyébként folyamatosan bővül: számos helybéli érdeklődő jelezte, hogy szívesen választaná az ár-értékarányban is verhetetlen Hyundai különböző típusait, de maga a Macskaárvaház is arra készül, hogy amennyiben arra lehetősége lesz, egy Hyundai Konával erősítse állatmentő csapatát.