Skip to content

Te állandóan harcolni akarsz! Most harcolj a Kárpátaljai Magyarokért! Putyin kutyája!

Te állandóan harcolni akarsz! Most harcolj a Kárpátaljai Magyarokért! Putyin kutyája!

Orbán Viktor miniszterelnök szerda este fél hatkor rövid videóüzenetet tett közzé Facebook-oldalán. A kormányfő hangsúlyozta, kormánya azt szeretné, ha az ország kimaradna az orosz–ukrán konfliktusból.

Magyarországnak ebből a katonai konfliktusból ki kell maradnia! – ezzel a címmel posztolt közösségi oldalára a miniszterelnök szerdán. Orbán Viktor a Honvédelmi Minisztérium épülete előtt állva azt mondta, találkozott a honvédelmi miniszter vezetésével, azokkal a katonatisztekkel, akik ma Magyarország biztonságát garantálják a munkájukkal.

Mindent meg kell tennünk a háború elkerülése érdekében, Magyarországnak ebből a konfliktusól ki kell maradnia

– jelentette ki.

Hozzátette: Magyarország biztonsága a legfontosabb érdek, ennek megfelelően szó sem lehet azoknak a baloldali javaslatoknak az elfogadásáról, amelyek alapján katonákat és fegyvereket küldenének Ukrajnába.

Te állandóan harcolni akarsz! Most harcolj a Kárpátaljai Magyarokért! Putyin kutyája!

– írta neki egy hozzászóló a videó alatt. Facebookon már több kárpátaljai magyar csoportban tettek megjegyzéseket arra, hogy meg kellene mutatnia a magyar miniszterelnöknek, hogy nem csak a választásokkor, hanem harci helyzetben is számítanak.

Ahol ezzel szemben, persze felbukkant az egész gyorskommentáló Fidesz-hadosztály.

Jó, hogy ilyen magabiztos és felelős vezetése van az országnak! A baloldal már háborúba sodorná az országot, katonákat küldene Ukrajnába…

– védte meg Deák Dánielt Orbánt aki kiemelte:

Magyarországnak a béke helyreállítása érdekében tett nemzetközi erőfeszítésekben kell szerepet vállalnia, és közben fel kell készülnie a hadseregnek arra, hogy ha a dolgok rosszra fordulnak és menekültek érkeznek, a hadsereg a rendőrséggel együttműködve képes legyen kezelni a helyzetet.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. névtelen
    2022.02.24. 14:51

    Orbán most vedd fel a golyóálló mellényt, ne az ovódában, és menj harcolni Putyin ellen!
    Voltál katona, akkor nagyon tudtál emberkedni!

    7
    2
  2. repülő
    2022.02.24. 16:47

    Aki gyávákat megvédi maga is gyávává válik /indián mondás/
    Ennek magyar változata:
    Aki a tolvajokat megvédi maga is tolvajjá válik! Így bizony Viktor!

    2
    1
  3. Névtelen
    2022.02.24. 17:19

    De hát most a Márki-zajongó akar harcolni! ;-(
    Egyébként meg ha a magyar, lengyel, belorusz, orosz, moldovai és román igények érvényesülnének, szegény Ukrajna kisebb lenne mint a mai Magyarország. 🙂

    • Nem vagyok robot
      2022.02.24. 23:37

      Újra feltette a Fidesz a régi lemezt: forgassuk ki a politikai ellenfelünk szavait, gyártsunk belőle egy ordas nagy hazugságot, majd a korábban lenyúlt összes médiában sulykoljuk ezt a hazugságot. Márki-Zay természetesen nem akar harcolni, csak annyit mondott, hogy ha ő lesz a miniszterelnök, akkor Magyarország teljesíteni fogja a NATO tagságból fakadó kötelezettségeit. És ha a NATO úgy dönt, hogy katonai erőt is bevet Ukrajna függetlenségének védelme érdekében, akkor az általa vezetett Magyarország – a többi NATO taghoz hasonlóan – kész lesz harcoló csapatok delegálásával is kivenni a részét a katonai erő összeállításából. Ebből gyártotta a mindenfelé szajkózott hazugságát a Fidesz média, mint ahogy azt tette az ellenzék állítólagos oltásellenessége kapcsán is.

  4. repülő
    2022.02.24. 17:57

    Na Viktor itt az ideje, hogy a tőlünk lopott pénz egy jelentős részét vissza ad te és elvbarátaid, és segítsésétek vele az Ukrajnából menekülőket!
    És semmilyen magyarázatot, kibóvót nem akarnak hallani a tisztességes magyar emberek!
    Remélem világos és egyértelmű voltam!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük