Skip to content

Fidesz. Úgy néz ki, még ma is kifizetődő hüledezni a nők szexuális életén

Fidesz. Úgy néz ki, még ma is kifizetődő hüledezni a nők szexuális életén
Most épp a felszabadult női libidó az ország legnagyobb ellensége

Most épp a felszabadult női libidó az ország legnagyobb ellensége

 

Nyomorult jövő elé néznek azok a nők, akik fiatalkorukban csak élvezték a szexet, és nem gondoltak a gyerekszülésre, pont, mint a Szex és New York szereplői – figyelmeztettek az előadók a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Milyen értékek mentén neveljük gyermekeinket? című konferenciáján. A migránsok és Soros után itt az új ellenség: a női szexualitás.

Nem lehet azt mondani, hogy a most épp a gyerekvédelemmel turnézó kormánypropaganda ne kapaszkodott volna fel a Carrie Bradshaw-nosztalgiavonatra, így aztán – bár elsőre talán meghökkentőnek tűnik, hogy egy Milyen értékek mentén neveljük gyermekeinket? című konferencián előkerül a kifejezetten felnőtt közönségnek készült Szex és New York című sorozat, illetve a most nagyot szóló folytatása –, úgy néz ki, még ma is kifizetődő hüledezni a nők szexuális életén.https://hvg.hu/elet/20220218_Milyen_ertekeket_kozvetit_a_Szex_es_New_York_MCC_konferencia



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2022.02.20. 19:49

    „Nemzetközi viszonylatban is uralkodó az a nézet, hogy a szexuális kizsákmányolás elsősorban a lányokat érinti. A valóság ennél ugyanakkor jóval árnyaltabb; Kiss Dóra, a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkatársa az Indexnek elmondta: „a fiúkat is bántják, nekik is szükségük van jogi, pszichológiai, szociális támogatásra, de ezen a területen sajnos még a nulladik lépésnél járunk.”


    Milyen okai lehetnek annak, hogy a fiúk bántalmazási esetei még a lányokénál is ritkábban kerülnek napvilágra? Miért nehéz a szexuális bántalmazást vagy kizsákmányolást átélt fiúknak segítséget kérni? – többek közt ezekre a kérdésekre kereste a választ a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány, amikor a gyermekek szexuális kizsákmányolása ellen küzdő világszervezet, az ECPAT International magyarországi partnerszervezeteként úttörő kutatást készített a témában.

    „Olyan bántja a fiúkat (is), akinek meg kellene védenie. Nincs az arcukra írva, hogy veszélyesek. Gyakran családos emberek. A tévhittel ellentétben pedig nem csak férfiak. A frontvonalban dolgozó szakemberek szerint minden ötödik elkövető nő” – áll a tanulmányban, de ez csak egy tényező a sok közül.”

  2. Névtelen
    2022.02.20. 23:26

    A szexuális tárgyak női formában nem képviselnek példaértékű tanítást a gyerekek számára. A nemi szervek, amit jelentenek állandó kielégülési kényszer által hajtva az emberek miatt kerültek megteremtésre, mert minden a világon, ami a tökéletes emberi testet gyalázza, csapás Pál óta. Nem volt ellenségük, mivel soha nem számolta fel Illés népe a Talmuddal és Hunnia börtönnel a tisztátalan lelkeket, démonokat Jézus óra, annak ellenére, hogy bemutatták, hogy valamennyi deformáció és betegség bűn által jön világra. 63 éve ismétlik a végrehajtott bűneiket szerepeikkel együtt, támadva folyamatosan a közben kapott betegségeik, deformációik miatt, végtelen hosszabbításban, gyalázattal üzenve az egykori lengyel egyháznak, aminek a történelmét négyszer ismételték irigység kezdetével. Nekem ennyi a nemiségükről a véleményem. Nem hagytak szinte senkit sem életben. Mivel az emberek nem tudtak védekezni, azt tettek, amit akartak, minden miatt támadva őket, mint a nemi népek gondolkozásnélküloisége miatt 86 éves kezdettel. Ebben benne a világ háromnegyed része. Nem is lehet nemi szerveket kényszeríteni szent életre, de jogaik hangoztatása, Jézus szivárvány jelével árulkodik arról, mi ellen hozták őket létre.

  3. Névtelen
    2022.02.21. 16:15

    Miért nem számolja fel Jézus óta a KDNP a démonokat és a tisztátalan lelkeket, hogy megszünjön a fertő a Földön?

  4. Névtelen
    2022.02.21. 16:39

    A CDU-t, CSU-t kérdezted már?

    „kereszténydemokrácia politikai eszmerendszer, amelynek az európai egységesülési folyamatban betöltött fontos szerepe vitathatatlan. A kereszténydemokrácia Nyugat-Európában valódi sikertörténet a 20. század második felében. Az új világrendben Európa talpra állása, egységesülése és megerősödése nagy részben ezen pártoknak és kiemelkedő történelmi személyiségeiknek köszönhető. Az európai egység megálmodói, alapító atyái mind kereszténydemokraták voltak, a maguk módján internacionalisták, de ez nem azonos a szocializmus tanával, sokkal inkább a kereszténység egyetemességével.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük