Vajh. Ki az közszereplő aki Schadl György fotóján kefél/kefélik/?

A képek mellett két DVD és kinyomtatott üzenetek is voltak a Híradó értesülése szerint.

Egy közszereplőről készült fotókat is találtak Schadl Györgynek, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar vesztegetés gyanúja miatt letartóztatott elnökének páncélszekrényében az otthonában tartott házkutatás során – tudta meg az RTL Klub. A csatorna Híradójában idéztek az ügyben készült nyomozati anyagból, amelyben a három fényképről ez olvasható:

egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek.”

A borítékban a fotók mellett kinyomtatott üzenetek és két DVD is volt, amelyekre egy közszereplő nevét írták fel, s amelyeket bűnjelként vettek jegyzőkönyvbe. A Híradó riportja szerint Schadl György előbb azt állította, nem tudja, mi van a DVD-ken vagy hogy hogyan kerültek a széfjébe, később azonban már arról beszélt, hogy üzenetváltások vannak kimentve rájuk.

A lefoglalt borítékról az ügyészség azt írta: egy közéleti személyre nézve kompromittáló adatokat és feltehetően kompromittáló videófelvételt is tartalmaz.

A Híradó megkereste azt a közszereplőt, akire a lemezeken olvasható felirat utalhat. Azt mondta, nem ismeri Schadl Györgyöt, soha senki nem zsarolta meg, és nem tudja elképzelni, hogy kompromittáló felvétel készülhetett volna róla.