Skip to content

Miskolc. Műtét vár Keyona Hayesre

Miskolc. Műtét vár Keyona Hayesre

Bár Keyona Hayes játékán és szerzett pontjain nem látszott meg, amerikai játékosunk egy makacs sérüléssel küzdött az elmúlt időszakban. A közelmúltban elvégzett orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy a továbbiakban a csapat nem számíthat Keyona játékára, hisz meg kell őt műteni.

 

– Keyona Hayesnek régóta húzódó csuklósérülése van – mondta Völgyi Péter, a csapat vezetőedzője. – Egy ínszalag van elszakadva a játékos kezében és a DVTK Medicalban, Dr. Szabó Zsolt orvosigazgató által elvégzett vizsgálatok alapján kiderült, hogy a játékos műtéte elkerülhetetlen. Várhatóan az ő játékára a szezon hátralévő részében nem számíthatunk. Egy domináns játékosról beszélünk, aki rengeteg pontot szerzett a csapatnak és a védekezésben is fontos szerep hárult rá. A pótlásáról igyekszünk mielőbb gondoskodni, az elkövetkező mérkőzéseken azonban várhatóan három légióssal fogunk játszani.

Keyonának mielőbbi, gyors felépülést kívánunk!



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük