Bár a férfit kedden a rendőrök elfogták, az asszony szerint azóta is rettegésben élnek: az anyját például „letámadták” az utcán, hogy vonják vissza a feljelentést, ha nem akarnak bajt.

Néhány napja látott napvilágot annak a várandós miskolci nőnek a története, akit volt párja fogva tartott és többször is megerőszakolt. A 23 éves férfi Miskolcon, a Torontáli utcában elegyedett szóba volt barátnőjével még január 2-án, akivel szeretett volna újból kapcsolatot kialakítani – írja a 24.hu. Mivel a terhes asszony ebbe nem egyezett bele, ezért a férfi erőszakkal a lakására vitte őt, ahol több alkalommal is bántalmazta és megerőszakolta a nőt, ezek után pedig bezárta, majd közel két héten át fogva tartotta. A terhes nőnek végül január 14-én sikerült megszöknie.(A legfrissebb hírek itt)Egyáltalán nem megy az alvás. Minden apró zajra felkelek éjszaka is

– kezdte történetét az RTL Híradónak a bántalmazott nő, aki – ha ugyan sikerül is elaludnia – felriad minden apró neszre. Közölte, hogy szerencsére a kisbabája jól van, a vizsgálatok azt mutatták, minden rendben van vele.

– 0-24 órában velem volt, mozdulni nem tudtam mellőle, a családomat nem tudtam sehogy értesíteni – mondta a nő a fogságban töltött napjairól. A volt párja többször is megütötte, leginkább a fején, és az sem érdekelte, hogy az asszony terhes.

Egyszer majdnem meg tudott szökni, ugyanis sikerült mentőt hívnia, akiknek elmondta, hogy fáj a hasa, a veséje, mindene. Ezt azonban észrevette a férfi is, és azonnal ütni kezdte. Mikor a mentők megérkeztek, és hívták a nőt, hogy ott vannak, a férfi vette fel a telefont, és azt mondta, hogy már nincs rájuk szükség. Később aztán még egy lehetősége adódott a szökésre.

Egyik nap felkeltem, majd láttam, hogy a telefon ott volt mellettem, de ő nincs sehol. És utána kaptam egy telefonhívást, hogy ő elment Pestre dolgozni, és reméli, hogy mire jön haza, én otthon leszek, ha nem akarok magamnak bajt

– mesélte a nő.

Az ajtó ugyan le volt lakatolva, de a kulcs benne volt, ezért sikerült kijutnia, majd azonnal a családjához ment. Először abban maradtak, hogy nem tesznek feljelentést, ám a bántalmazó férfi felbukkant a nő otthonánál, így hívták a rendőröket.

Bár a férfit kedden a rendőrök elfogták, az asszony szerint azóta is rettegésben élnek: az anyját például „letámadták” az utcán, hogy vonják vissza a feljelentést, ha nem akarnak bajt.