Az előzetes ellenére nem szerepelt egy filmben Ana de Armas, ezért két rajongó 5 millió dollárra perli a Universal Picturest

Ana de Armas színésznő két rajongója beperelte a hollywoodi Universal Pictures filmstúdiót, miután a Yesterday című film előzetese azt ígérte, hogy kedvenc színésznőjük szerepelni fog a filmben, azonban ez nem történt meg – írja a BBC.

Conor Woulfe és Peter Rosza rendkívül csalódott lehetett, mikor a 3,99 dollárért kikölcsönzött Yesterday című film végére értek úgy, hogy kedvenc színésznőjük, Ana de Armas nem szerepelt a film egyetlen jelenetében sem. A két Ana de Armas-rajongó ezt nem hagyta annyiban, és pert indítottak az Universal Pictures ellen, a Hollywod Reporter szerint panaszukat pénteken nyújtották be Kaliforniában. Woulfe és Rosza azt állítja, hogy a stúdió megtéveszti a nézőket és a színésznő hírnevét használja fel arra, hogy reklámozza a filmet. A rajongók összesen öt millió dollár kártérítést követelnek.

A Yesterday című vígjáték egy énekes-dalszerzőről szól, ő az egyetlen ember a Földön, aki emlékszik a Beatlesre. A színésznő, aki a legutóbbi James Bond-filmben is szerepelt, az énekes szerelmét alakította volna a vígjátékban, de vele felvett jeleneteket végül kivágták a filmből.

A Universal Pictures eddig nem kommentálta az ügyet.