Újabb lakásokra lehet pályázni Miskolcon

 

Az E-lakáspályázat keretében 30 ingatlan találhat gazdára

A tavalyi évben három pályázati kampányt indított a Miskolc Holding Ingatlangazdálkodási igazgatósága. Összesen 111 db lakást hirdettek meg, melyre közel háromezer pályázat érkezett be. A lakosság körében népszerű e-lakáspályázati lehetőség 2022-ben is folytatódik.

Január 24-től új, piaci alapon kiírt lakáspályázat indul, melyen összesen 30 bérlakás kerül meghirdetésre.

A részletes pályázati feltételeket a Miskolc Holding Zrt. www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu honlapján belül, az e-lakáspályázat oldalán közzétett pályázati kiírás tartalmazza. Ugyancsak itt tekinthetők meg a bérbeadásra kerülő lakásokról feltöltött fényképek, valamint a lakások műszaki állapotára, a felújítási kötelezettségekre és a fizetendő bérleti díjakra vonatkozó tájékoztatók is.

A pályázatok előzetes regisztrációt követően, a honlapon közzétett linken keresztül, elektronikus formában nyújthatók be.  A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag a nyertes pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok 2022. január 24. 8,00 órától – 2022. február 7. 16,00 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül kerül sor.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen érdeklődhetnek: 70/705-6230; 70/658-3396; 70/430-8681 e-mail cím: lakashasznositas@miskolcholding.hu