Az 5 legjobb focis nyerőgép az online kaszinók kínálatából

 

 

Az online kaszinók egyik legnépszerűbb kategóriájának a nyerőgépek számítanak, amelyből manapság a legnagyobb felületeken több száz különböző tematikájút találhatunk. Vannak filmes és sorozatos, például Jurassic Park- és Trónok Harca-nyerőgépek, de a legtöbb kínálatban fellelhetünk Legyen ön is milliomos- és Monopoly-tematikájú gépeket is. A lehetőségek száma tényleg végtelen: ezek között a játékok között mindenki talál olyat, mely megfelel ízlésének.

A labdarúgás a mai napig az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező sportág, így természetesen a virtuális kaszinókban is megjelentek a focis gépek. Azok a futballrajongók, akik szerencsét próbálnának valamelyik Magyar online kaszinó felületén, számos olyan gép, sőt, élő játék közül választhatnak, amely valamilyen módon a futballhoz köthető, így kedvenc hobbijukról kaszinózás közben sem kell lemondaniuk. Ha Ön is azok közé tartozik, akik folyamatosan a telefont pörgetik friss átigazolási hírek és eredmények után kutatva, érdemes átböngésznie az alábbi, focis tematikájú nyerőgépeket bemutató listát.

 

 

  1. Football Star Deluxe (Microgaming)

 

Az egyik legfontosabb tanács, amit megfogadhatunk, amikor kiválasztjuk a következő nyerőgépet, hogy először megnézzük a játék által kínált RTP-t (játékos-visszatérítés). Általánosságban elmondható, hogy a 95% feletti visszafizetési arány jónak számít, de a Microgaming és a Stormcraft Studios focis nyerőgépe ezt is felülmúlja, a Football Star Deluxe ugyanis 96,88%-os RTP-t kínál a játékosoknak.

A 2020-ban megjelent játék az egyik legjobb futballos nyerőgép, és igazi közönségkedvencnek számít az online kaszinókban. A nyerőgép valódi pénzben és próbaváltozatban egyaránt játszható, így nyugodtan kipróbálhatja a játékot, mielőtt saját pénzét kockáztatná. A Football Star Deluxe kitűnő választás azoknak is, akik kisebb költségkerettel vágnak neki az online kaszinózásnak, ugyanis alacsony tétek is megrakhatók.

Az 5 tárcsás nyerőgép 88 nyerővonallal rendelkezik, amelyek különböző focisták, mezek, bírók és pályák kombinációjából jöhetnek ki. A legszerencsésebbek azok, akik megszerzik az ingyenes pörgetéseket, itt ugyanis a szorzó folyamatosan növekszik, és a végén a tét nyolcszorosát adja vissza. Emellett számos más lehetőség is van, amellyel nyerhetünk a játék során: a Rolling Reels és a Super Stacked Wilds funkciók vagy a The Striking Wild mind esélyt jelentenek a nyerésre.

A Football Star Deluxe Magyarország területéről a következő online kaszinókban érhető el:

 

  • Vulkan Vegas
  • 22 Bet
  • Energywin
  • FEZbet

 

  1. Football: Champions Cup (NetEnt)

 

A nyerőgépek kiválasztásánál az is fontos szempontnak számít, hogy olyan megbízható játékszolgáltatótól válasszunk, amely a hosszú évek alatt már minőségi címekkel bizonyított. Ennek a kritériumnak tökéletesen megfelel a NetEnt Football: Champions Cup nyerőgépével, ugyanis az online kaszinóipar egyik legelismertebb szereplőjeként olyan játékokért felelnek, amelyek a legtöbb kaszinó kínálatában jelen vannak. A 96,82%-os RTP-vel rendelkező Football: Champions Cup 20 nyerővonalat kínál, amely bár elsőre nem tűnik soknak, az extra funkciókkal bőven kárpótólja a játékosokat.

A játékból nem hiányoznak az ingyenes pörgetések, a bónuszkör és a különböző wild-szimbólumok sem, amelyek segítségével megnyerhetjük a kupát és hatalmas nyereményekkel távozhatunk. Sok futballrajongó szerette meg ezt a nyerőgépet a tizenegyes miatt: ha sikerül a felhasználónak gólt szerezni, óriási nyereményekben lehet része. A Free Spins Tournament funkciót pedig akkor lehet aktiválni, ha megjelenik három ingyenes pörgetés szimbólum az öt tárcsa bármelyikén: ezzel a funkcióval szintén nagy jutalom ütheti a markunkat, ha szerencsénk van.

Lévén, hogy egy népszerű játékról van szó, a Football: Champions Cup rengeteg kaszinó kínálatában fellelhető, például a 20 Betnél, a Vulkan Vegasnál és a 22Betnél.

 

  1. Football Fever (Saucify)

 

A Saucify 2014-es játéka 95%-os RTP-vel és 243 nyerővonallal rendelkezik. Az öttárcsás játékban a legkisebb rakható tét 0,25 euró, míg a maximálisan rakható összeg 35 euró, így itt a kis- és nagypályások egyaránt megtalálják számításukat. A kezdeti tétnek legfeljebb az 5000-szeresét lehet megnyerni. A játékot a FIFA-világbajnokság inspirálta, és lenyűgöző grafikájával nagy kedvence lett a focikedvelő közönségnek.

A szimbólumok között cipőket, lapokat, sípokat, mezeket és egyéb, a labdarúgáshoz köthető ikonokat láthatunk. A Football Fever olyan extra funkciókkal várja a felhasználókat, mint a szorzók, a bónuszpörgetések, a wild-szimbólumok, a büntetők és a bónuszkör. Ha sikerül megszereznünk a szorzót, az legalább megkétszerezi nyereményeinket.

 

  1. Football Mania (Wazdan)

 

A Wazdan stúdió 2014-es játéka 96,52%-os RTP-jével kiemelkedik a focis témájú nyerőgépek közül. Bár a Football Maniának nem olyan jó a grafikája, mint a fent említett címeknek, számos olyan funkciót találhatunk benne, ami különlegességnek számít. A játék focipályás hátterének bal oldalát foglalják el a tárcsák, jobb oldalt pedig egy kaput és sorsjegyeket láthatunk.

Ahhoz, hogy nyerjünk a játékban, több egyező szimbólumnak kell kijönnie, bizonyos ikonok esetében ezeknek az első három oszlopban kell lenniük. A legtöbbet a focilabda éri, amellyel 50 kredit ütheti a markunkat. Ha a jobb oldalon megfelelő számú focilabda gyűlik össze, 9 ingyenes pörgetéssel növelhetjük tovább nyereményünk összegét.

 

  1. Hat-Trick Hero

 

A Betsoft szintén azok közé a kaszinójáték-szolgáltatók közé tartozik, amelyek játékait bátran ajánlhatjuk bárkinek. A Hat-Trick Hero nyerőgépen egy hálót, egy labdát, egy pályát és 5×3-as elrendezést pillanthat meg, aki megnyitja a méltán híres stúdió játékát. A legfontosabb ikon a játékban a Power Shot Wild, amelyből hármat összegyűjtve azonnal részt vehetünk a Hat-Trick Hero eseményen, így nagy nyereményekre csaphatunk le.

A 2021-es játék 5 tárcsával rendelkezik, és 96,23%-os RTP-jével tökéletesen megfelel a szabványoknak. A Hat-Trick Heróval a játékos a kezdeti tét 1260-szeresét nyerheti vissza.

 

A focis nyerőgépek jövője

 

Az online szerencsejáték az egyik legdinamikusabban fejlődő iparágnak számít, így a jövőben egyre több virtuális kaszinóval fogunk találkozni az internetet böngészve. Ez természetesen együtt jár a játékok fejlődésével, és a szakértők szerint hamarosan a virtuális valóság is fontos szerepet fog játszani. Mivel a labdarúgás a közeljövőben várhatóan nem veszít népszerűségéből, így a focis tematikájú nyerőgépekből nem fogunk kifogyni, sőt, egyre színvonalasabbakat próbálhatunk majd ki. Az biztos, hogy a futballrajongók most is és a jövőben is találni fognak maguknak izgalmas nyerőgépeket.