Kiss János úgy költekezik mintha ….

Országos szinten is kiemelkedő, mennyi pénzt költött múlt héten Facebook-hirdetésre a borsodi fideszes jelölt

Kiss János, a 2-es számú választókerület kormánypárti jelöltje csaknem egymillió forintot költött, ezzel országosan ismert politikusok táborába került.

Telex.hu hétről hétre megvizsgálja Lájkbajnokság című sorozatában, hogyan teljesítettek lájkok terén az egyes politikusok és politikai szereplők a közösségi médiában. A kimutatásnak része az is, hogy megnézik, ki mennyit költött hirdetésre a Facebookon – s ezen a téren bizony láthattunk most egy borsodi kötődésű érdekességet.

Kiss János ugyanis, akiről néhány hete derült ki, hogy a BAZ megyei 2-es választókerület fideszes képviselőjelöltje lesz a tavaszi országgyűlési választásokon, országosan ismert politikusok közé beférkőzve a negyedik helyen zárt a vonatkozó listán!

A Telex gyűjtése szerint Kiss János 920 ezer forintot költött a múlt héten Facebook-hirdetésre, de az is kiemelkedő, hogy az oldalát a Facebookon is elérhető adatok szerint egy tízfős stáb kezeli – miközben alig 3600-an kedvelik az oldalát.

A borsodi fideszes jelöltet a múlt héten a költések tekintetében csak Márki-Zay Péter, Orbán Viktor és Dúró Dóra múlta felül.

Forrás: Telex.hu