Skip to content

Izraeli lapban antiszemitázták Márki-Zay Pétert

Izraeli lapban antiszemitázták Márki-Zay Pétert

A Times of Israel blogszekciójában jelent meg egy cikk Veszprémy Bernát László tollából, de az írást később törölték az izraeli lap oldaláról.

Legyőzheti-e egy homofób és antiszemita politikus Orbán Viktor magyar miniszterelnököt? címmel jelentett meg írást Veszprémy Bernát László, a Mandiner és a Kommentár munkatársa a Times of Israel blog-szekciójában. A szerző korábban a Századvég Migrációkutató Intézeténél dolgozott és a Neokohn főszerkesztő-helyettese volt. Az Izraelinfo nevű lap szerint a véleménycikk Márki-Zayt Orbán Viktor ellenségének nevezte, majd felsorolta, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje többek között Sneider Tamás, volt jobbikus politikussal fényképezkedett; a BBC-ben azt nyilatkozta, hogy a “magyar kormány fele meleg”; hogy a zsidók nyugodtak lehetnek, ha a Jobbikra szavaznak; hogy a Székelyek Világszövetsége elnöke, Csibi Barna részt vett a kampányában; és hogy amikor a Pegasus-botrányról posztolt, illusztrációként Orbánt izraeli zászló előtt mutatta.

A TOI-blog alapszabálya szerint a kitett írások csakis az azt közzétevő harmadik fél véleményét tükrözik, a TOI nem felel azok valóságtartalmáért, állításaiért. Aki sérelmesnek találja egy blog tartalmát, panasszal élhet.Az Izraelinfo szerint Veszprémy cikke miatt azonban többen is panasszal fordultak a Blogot szerkesztő Miriam Hershlaghoz azzal a váddal, hogy manipulálásra használják fel az Izraelben kitett cikket. Az írást nem sokkal később törölték a Times of Israel blog-szekciójából.

Fotó: Étkező katonák


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. névtelen
    2022.01.07. 15:01

    Megmondta MZP sok az áruló!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük