Skip to content

Bocsánatot kért a borsodi rendőrfőkapitány a Kétfarkúaktól

Bocsánatot kért a borsodi rendőrfőkapitány a Kétfarkúaktól

Még tavaly a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság az aláírásgyűjtés befejezésére szólította fel az MKKP passzivistáit, azonban a Nemzeti Választási Bizottság a rendőrök eljárását jogsértőnek ítélte.

Levélben kért elnézést a Magyar Kétfarkú Kutyapárt passzivistáitól dr. Kiss Attila rendőr vezérőrnagy, a Borsod megyei rendőrfőkapitány.

Ahogyan a párt helyi szervezete is beszámolt róla a Facebookon, passzivistáik aláírásokat gyűjtöttek Sátoraljaújhelyen, amit az ottani rendőrök megtiltottak nekik arra hivatkozva, hogy nem rendelkeztek közterület-használati engedéllyel.

A rendőrök álláspontja szerint az aláírásgyűjtőkre a gyülekezési törvény rendelkezései vonatkoznak, míg a passzivisták szerint nem, és később a Nemzeti Választási Bizottság (NVI) is nekik adott igazat, sőt az NVI a rendőrök eljárását minősítette jogsértőnek. Ezen előzmények után futott be csütörtökön a párthoz a borsodi rendőrfőkapitány bocsánatkérő levele.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2022.01.06. 21:24

    Első korrekt lépése

    3
    1
    • Névtelen
      2022.01.07. 05:17

      Ja. És hogyan teszi jóvá a jogszerűtlen fellépést?

  2. Névtelen
    2022.01.06. 22:11

    Nem értem a hosszabbítókat, mit akarnak, ha nincsen törvény ellenük, mint a narancsok ellen, mivel sajátjuk minden hatalom, mindent összezavarnak szándékosan, uszítanak, lázítanak, ahelyett, hogy kimondanák az igazságot, milyen népek ezek, amelyik Krisztus szivárvány jelével vonulgatnak Románia Jézusa ellen, amiről ők is hallgatnak. 63 éve termelik ki a perverzeit a Födnek mesterségesen, együtt az értelmiség legyőző egykori kommunikációs csapásokkal, érzékenyítve őket, végerhajtva és ismételve tetteiket világtörténelem részeként Müllerékkel az élen. Mind az övék, övék az összes tisztátalan lélek, melyeket megszülettetnek. Mit akar a Kétfarkú kutyapárt, egyáltalán mi az, hogy kutya? Nem gondolták komolyan, hogy valaki figyelembe veszi őket, ennyi világhatalmassága között a sötétségnek?

    A gyülekezési törvény pedig mindenkire vonatkozik, legalábbis szerintem. Igaz, hogy akkor történt, amikor mindegyik liberális Rákóczi téri hosszabbítója Miskolcnak aláírásokat gyűjtött. Mind be kellett volna tiltani, mert már nagyon régóta játszanak francia vastorony köntöse mögé bújva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük