Dúró Darálós Dóra Szelimről és a cigányokról

Dúró Dóra 

19 évesen szülte negyedik gyermekét: íme az év első szülöttje, Szelim!
„Magyarország előre megy, nem hátra”: Szelimnek hívják 2022 hazai „elsőszülöttjét”, aki valójában egy 19 éves nő negyedik gyermeke. Minden évben szimbolikus jelzés, hogy milyen nemzetiségű Magyarország első szülöttje, hiszen kisebbséggé válhatunk saját hazánkban. A cigányság népességrobbanására már csak a Mi Hazánk Mozgalom figyelmeztet, pedig az eltartók-eltartottak arányának romlásával már nem pusztán a nyugdíjrendszer, hanem az egész államháztartás fenntarthatatlansága fenyeget.
Pár éve nagy vihart kavart, amikor Rikárdó lett az év első gyermeke egy 23 éves anya negyedik gyermekeként, s ennek kapcsán azt merészeltem írni: „azért persze szaporodik a magyar is néhol, pl. a mi családunkban is többen vagyunk, mint négy éve. 🙂 Bőséges gyermekáldást kívánok minden honfitársamnak az új évre!” Most a miskolci kórháztól azt a tájékoztatást kaptam, hogy 19 éves az immár négygyermekes anya (június második felében töltötte be a 19. életévét, a pontos dátumot nem írom le, ahogy a nevét sem, pedig megkaptam). „Annyira gyors volt a szülés, hogy az édesanyát 0 óra 1 perckor vettük fel az osztályra, és pár perc múlva, 0 óra 4-kor már meg is született a baba. Valójában szerencse, hogy még idejében sikerült beérkezniük a szülőszobába egy Miskolc környéki településről mentővel” – nyilatkozta a főorvos.
Hazánk legnagyobb problémájával, a katasztrofális demográfiai folyamatokkal nem mer szembenézni a felelőtlen kormány, a cigányságban inkább olcsón megvehető szavazótábort lát, ezért az Orbán-kormányok alatt is tovább nőtt a tizenévesek és az alacsony iskolai végzettségűek körében a termékenység, és ezt abszurd módon nemzeti sikerként tálalják. Titkosítják, hogy mennyi cigány születik Magyarországon, a Novák Katalin családokért felelős miniszterhez benyújtott, Mikor tudhatjuk meg a cigányság termékenységi rátáját? című képviselői kérdésünkre adott válasz szerint soha nem hajlandók kiadni ilyen adatot, noha a KSH is támogatná a hozzáférést, így csak a Debreceni Egyetem kutatói és egy MTA-munkatárs közös tanulmányára hagyatkozhatunk: 12 év múlva az újszülöttek többsége nem magyar, hanem cigány lesz.
Pokol Béla az Európa végnapjai – A demográfiai összeroppanás következményei című könyvében is kimondta, hogy a cigányság generációnként megduplázódik – míg a magyarság szinte megfeleződik, tehetjük hozzá, hiszen a cigányság által kevésbé lakott megyékben 1,1 körüli termékenységi rátát is láttunk, azaz a magyarságé kb. 1 lehet. Ezért kongatja meg a vészharangot a Mi Hazánk…
Mondhatják azt egyesek, hogy pl. az ukrán, a bolgár vagy a cigány is magyar (és örülök, ha esetenként tényleg legalább részben magyar identitással is rendelkeznek), de a törvény szerinti 13 nemzetiséget nemcsak népszámláláson kellene külön mérni, de a születésszámukat is, ha érdekel minket a jövő. Nem az a rasszista, aki tisztán szeretne látni, hanem pl. amely kormányzat bőrszín alapján oszt ki pl. „romaintegrációs” támogatásokat, melyeket a Mi Hazánk megszüntetne.
Novák Előd
a Mi Hazánk alelnöke
Lehet, hogy egy kép erről: személy, baba és belső tér