Skip to content

Ki a hét végrehajtó, akik 884 milliót fizethettek a kinevezésükért?

Ki a hét végrehajtó, akik 884 milliót fizethettek a kinevezésükért?

Fiatalok voltak, és kellett a pénz – ezzel nemigen védekezhet majd az a hét bírósági végrehajtó, akik a gyanú szerint összesen majdnem közel 900 millió forintot fizettek Schadl Györgynek, a kar elnökének a kinevezésükért. Az elérhető dokumentumok alapján nem volt nehéz azonosítani őket, és cégadataik szerint az sem okozhatott nekik gondot, hogy mélyen a zsebükbe nyúljanak.

Fotó:  Schadl György, a hét előzetesben ülő végrehajtó, valamint Schadl házi őrizetben ülő felesége látható.https://hvg.hu/itthon/20211215_kinevezes_birosagi_vegrehajto_Schadl_elozetes_Volner_Pal



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. Névtelen
    2021.12.15. 21:50

    Nocsak a fagyi visszanyalt? M. Eszter az a fiatal vh csaj, aki Bíró Icát háromszor is úgy lakoltatta ki, mint egy Lagerführerin.

    5
    1
    • Ványadt bácsi
      2021.12.17. 08:50

      Bíró Icát tüntetők védték, hogy jajj szegény utcára kerül. Aztán volt még két végrehajtható lakása, hitellel terhelten, nyilván befektetési céllal, bérbeadásra. Nem jött be a sumák biznisz. Kihasználta a lüke, megvezetett rajongóit. Te meg tolod itt tovább a kamu legendát.
      Nos pont Bíró Ica az a kategória, hogy ha majd nagyon ráérek, akkor sajnálom.
      Kedvencem, amikor ezek az emberek azt mondják, hogy elvették a lakásukat. Bakker soha nem termelték meg az árát, nem fizették ki. Csupán a bank helyett az ő nevükön volt nyilvántartva a tulajdon. Idegen valutában eladósodni forint bevételű embereknek nem volt ésszerű, és nem volt kötelező. A lakás árát nem fizették ki, és reménytelenné vált, hogy valaha is képesek lesznek rá – ezért volt a végrehajtás.
      .
      A sumákoló végrehajtók extra bevételei a tönkrement (tönkretett) vállalkozókkal szembeni végrehajtásokból adódtak, nem a csóró lakosságból.

      • gipsz jakab ványadt bácsi rajongója
        2022.01.14. 09:03

        Nehéz gyermekkorod lehetett!!

  2. Névtelen
    2021.12.16. 17:40

    A miskolci végrehajtók nyilván tiszták, mint a liliom.

    1
    1
  3. zp
    2021.12.16. 22:31

    A miskolciak „teljesen”…….vagy nem ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük