Skip to content

Élőben közvetíti a Duna World az Omega énekesének, Kóbor Jánosnak búcsúztató szentmiséjét

…a budapesti Szent István Bazilikából december 17-én, 19.00 órától. A megemlékezéshez a Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV is csatlakozik, a gyászszertartás napján tematikus adásokkal készülnek.

A Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja, a Liszt Ferenc-díjas rockénekes, Kóbor János emléke előtt tiszteleg a közmédia december 17-én, pénteken. Az életének 79. évében meghalt művészt pályatársai és rajongói a Szent István Bazilikában búcsúztatják szentmisével, amelyet a nemzetközi csatorna, a Duna World élőben sugároz, magyar idő szerint 19 órától.A GYÁSZMISÉT MOHOS GÁBOR ESZTERGOM-BUDAPESTI SEGÉDPÜSPÖK CELEBRÁLJA, BESZÉDET MOND KÓBOR JÁNOS PÁLYATÁRSA ÉS BARÁTJA, FRENREISZ KÁROLY, VALAMINT AZ OMEGA RAJONGÓI KLUBJÁNAK VEZETŐJE, GAZDAG LÁSZLÓ.

A szertartás napján a Petőfi is adózik Mecky emlékének: a Petőfi Rádió a Mezgerélőben, az M2 Petőfi TV FRISS! című műsorában Kóbor János pályatársait látja vendégül, akikkel az Omega titkának fejtegetése mellett arról beszélnek, hogyan tudott hatni határokon átívelően az énekes tehetsége és különleges karaktere.

FORRÁS: FACEBOOK/OMEGA

Januárban az M2 Petőfi TV zenés portréműsora, a Magas és Mély szintén foglalkozik majd a szomorúan aktuális témával – egy teljes adást szentelnek Kóbor János emlékének.

KÓBOR JÁNOS HALÁLÁVAL VÉGET ÉRT AZ OMEGA TÖRTÉNETE IS.A menedzser, Trunkos András bejelentése szerint Omega néven többé nem lép színpadra a zenekar. Az elhunyt hamvait végakaratának megfelelően a Balatonba szórják szűk családi körben.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2021.12.14. 21:43

    Engem is temetnek 1997 óta az egész médiájukkal, ünnepelve az árja ember és Magyarország legyőzését a szentháromság felettesével, a Hunnia börtönnel, Győzike kakasfrizurás beállításával.

    2
    2
  2. Névtelen
    2021.12.15. 12:01

    Nagyon jó lehet sikeres denevérnek lenni!

    1
    2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük