Ez az, ez az! Az unióból azonnal ki kell lépni! A határon semmit be sem engedni, ami nem valamelyik baráti (KGST) országból jön! Akkor aztán a 30-40 aranykoronás földeken üzemanyagnak, keményítőnek termelhetünk majd kukoricát, mert az idióta EU azt lesz csak hajlandó megvenni tőlünk. De sajnos kénytelenek leszünk kereskedni vele, mert az evtársaknak szükségük lesz a kemény valutára, hogy időnként meg tudják látogatni az unokákat Marabellán.
A ma nálunk működő autógyárak azonnal kivonulnak, mert unión kívüli országként a vámok miatt innen nem fognak tudni az uniós piacon semmit sem eladni. Persze az összes melóst el fogják bocsátani, de legalább lesz, aki megtermelje a kukoricát! Ja, persze modern traktorok, kombájnok sem lesznek, hiszen azért is kemény valutát kellene adni, de az kell majd a Szíjjártóéknak az adriai yachtozáshoz, szóval marad a kézi szántás, aratás, kapálás. Ja, hogy nem szokta a magyar (sem) a szántást? Kit érdekel, ha a Nagy Bölcs Vezér azt veszi a fejébe, le fogjuk mi még csapolni a Tisza-tavat is! A Párttal, a Néppel egy az utunk!
Legalább újra nekiállhatunk Ikaruszokat gyártani az orosz, a török vagy a kínai piacra! Ja, hogy nekik az nem kell, mert korszerűbbet is vehetnek? Nem baj, majd olcsóbban adjuk, mert kell a kemény valuta, hogy legyen pénz a Semjén rénszarvasvadászatára!