Ön valamit megérezhetett… Gődény dicséri Orbánt, és az 1941-es román kiugrással is példálózik

Nyílt levél Magyarország Miniszterelnökének

Ön valamit megérezhetett, mert megtette azt, amit kevesen: visszamondott Pfizer kvótát. Ismerve a Pfizer szerződések nyilvánosságra[30] került részleteit, ehhez bátorság kellett, és ezt abszolút értékeljük. Egy másik jel, ami azt mutatja, hogy Önnek sem minden részlet állt össze kerek egésszé: nem erőltette a gyerekek vakcinálását, sőt bizonyos fokig késleltette.

Ez önmagában jelzés értékű lehetett a szülők egy csoportjának, de Öntől szokatlan módon, nem próbálta begyűjteni a vonatkozó közönségtapsot, sőt szó nélkül vállalta az oltás-fanatikusok kritikáját. A harmadik jel, hogy tudja, nem a betegségről szól a történet, ahogy viszonylag „vidám barakk” vagyunk, a vírus szabadnapokat kap foci meccs idején, ha a pápa erre jár, vagy ha éppen békemenetelünk. Lehet, hogy csak a választásokig? Reméljük, nem!

A negyedik jel, hogy szerintem érzi, nem korrekt ez a nagy erőltetés a vakcinákkal: vonakodik azokat igazán kötelezővé tenni. Ön jogász, tehát tud az 1947. évi Nürnbergi Törvényekről és tudja, hogy ideiglenes engedéllyel rendelkező szert bárkibe akarata ellenére beadatni egyenlő az emberiség elleni bűntettel, akkor is, ha az illető egészségügyi dolgozó. Biztos jelentették Önnek, az USA 24 államának legfőbb ügyésze indít pert Biden elnök oltásra kötelező előírásai ellen.[31]

Az első per elindult és az eljáró bíró azonnal felfüggesztette[32] az OSHA (munkavédelmi hatóság) által kiadott jogszabály végrehajtását.

Látva az idén novemberi virginiai és new-jersey-i választások eredményeit, ahol „vírus-realista” politikusok (történetesen republikánusok) nyertek, nem csoda, hogy megkezdődött a demokrata államok és demokrata politikusok csatlakozása is[33] a Biden féle mandátumok ellen folyó küzdelemhez!

Románia 1941-ben a náci Németország oldalán megtámadta a SzovjetuniótRománia mégis a győztesek, igen, a szovjetek mellett ült a második világháborút követő béketárgyalásokon. Miért? Mert idejében átállt. Most még akkora bátorság sem kell, hogy átálljon a jó oldalra, mint akkor kellett Mihály román királynak.

Elég lenne követnie a skandináv vezetőket, vagy Ron DeSantist, Florida kormányzóját, vagy Greg Abbott-ot, Texas kormányzóját, esetleg Alekszandr Lukasenka belorusz elnököt, és eltörölni minden korlátozást azonnal, betiltani minden kötelezést, akár maszkviselésre, akár „oltásra”, és betiltani a „védettségi igazolványt”, ami tudjuk, hogy mindenről szól, csak a védettségről nem.