Skip to content

Pénzjutalmat kapnak a Rossmann dolgozói, ha felveszik az oltást

Minden dolgozóját a koronavírus elleni oltás felvételére ösztönzi a Rossmann drogérialánc ügyvezetése, különösen azokat az értékesítésben és logisztikán dolgozó kollégákat, akiknek nincs lehetősége az otthoni munkavégzésre – idézi a Rossmann közleményét a Napi.hu.

A cég eddig is nagy hangsúlyt fektetett a megelőzésre, a karácsonyi roham közeledtével pedig mindenkit buzdít az oltás felvételére, melyet egyébként egyelőre nem kívánnak kötelezővé tenni – közölte a Rossmann.

Minden olyan raktári és bolti dolgozót, aki december 15-ig felveszi legalább az első oltást, 60 ezer forintos extra juttatásban részesítünk – mondta el Flórián László, a drogériahálózat ügyvezető igazgatója.

A Rossmann Magyarország Kft. hazai üzleteiben és logisztikai központjában 2000-en dolgoznak és 236 üzlete van.

Mások is próbálkoznak jutalommal az oltás felvételére ösztönözni: például kiültethető karácsonyfát kaphat, aki az első oltását a Budapesti Szent Ferenc Kórházban veszi fel. A csábító ajánlat részeként ötszáz földlabdás, 40-60 centiméteres fenyőt osztanak ki az oltási kampányhéten az első oltásra jelentkezők között. Trükkös módon a fákat a második oltás felvételekor kapják meg.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük