Skip to content

Kevés miskolci sikertörténet egyike

Kevés miskolci sikertörténet egyike

Karácsony és villamos: Miskolcon sínen gördülő fergeteg nyitja az adventet

Tizedik alkalommal lehet utazni az adventi járaton Miskolcon, ahol láthatóan kitettek magukért a jeles alkalomra.

Idén tizedik alkalommal indítanak adventi villamosjáratot Miskolcon, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. pedig nem aprózta el a dolgot: kívülről mézeskalács házikónak, belülről a Szépség és a Szörnyetegből ismert palotának tűnő különjáratot indítanak a városban. A kocsiban a Disney-mese szereplői, Belle, a Szörnyeteg, Kanna mama, a gyertyatartó és Csészike is megjelenik.

© MVK Zrt./Facebook
© MVK Zrt./Facebook

A különjárattal november 28-tól lehet utazni egészen január 6-ig, feltéve, hogy jeggyel vagy bérlettel rendelkezünk, illetve maszkot viselünk. Az ízlésesség és a giccs közötti vékony határon billegő díszítésű adventi villamos napi hét oda-vissza utat tesz meg a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között.

© MVK Zrt./Facebook


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



8 Comments

  1. Névtelen
    2021.11.28. 21:13

    COVID 19 likes this.

  2. Névtelen
    2021.11.29. 04:23

    „belülről a Szépség és a Szörnyetegből ismert palotának tűnő különjáratot indítanak”
    Megszerezték-e a jogtulajdonos engedélyét?
    Egy garantáltan bukott per mennyibe fog a városnak kerülni?!

    3
    1
    • Névtelen
      2021.11.29. 10:44

      Diósgyőri munkás levelezőink kérdezik, hogy az utólag megítélt jogdíjat és sérelem díjat az igazgatók és a felügyelő bizottsági tagok fogják-e megfizetni, vagy megint más karjával kaszálják a csalánt?

  3. Névtelen
    2021.11.29. 06:39

    Ha már a tömegközlekedést nem tudják működtetni ezek a pojácák, legalább parasztvakítás legyen. Amíg százszor szavaznak ugyanarra a villamosra a neten az emberek, legalább nem arra figyelnek, hogy rohad a város.

  4. Névtelen
    2021.11.29. 11:13

    Van egy kis elírás a cikkben. Ez nem különjárat lesz hanem egy menetrendszerinti járat helyett fog közlekedni az adventi villamos. 5 igazgatóra van pénz a cégnél de hogy az adventi villamos külön járatként közlekedjen arra nincs. Vasárnap majd lehet várni 30 percet a megállókban már a Tiszain se fognak rá felférni. Kaptunk egy adventi villamost elvettek egy menetrendszerinti járatot.

    • Névtelen
      2021.11.29. 11:50

      kooordinálták már?

      nincs ingyen ebéd a FB -ban.

    • Névtelen
      2021.11.29. 12:15

      Eddig is így volt.5 évvel ezelőtt is.

  5. Névtelen
    2021.11.29. 13:38

    Érdekes, Karácsony csak el tudta intézni Palkoviccsal a BKV finanszírozást. Pedig nincs jóban a fidesszel. A mi bábunk örökké nyal, aztán mégse halad semmire. Nem kéne már egy normális polgármester?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük