Skip to content

Kevés miskolci sikertörténet egyike

Kevés miskolci sikertörténet egyike

Karácsony és villamos: Miskolcon sínen gördülő fergeteg nyitja az adventet

Tizedik alkalommal lehet utazni az adventi járaton Miskolcon, ahol láthatóan kitettek magukért a jeles alkalomra.

Idén tizedik alkalommal indítanak adventi villamosjáratot Miskolcon, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. pedig nem aprózta el a dolgot: kívülről mézeskalács házikónak, belülről a Szépség és a Szörnyetegből ismert palotának tűnő különjáratot indítanak a városban. A kocsiban a Disney-mese szereplői, Belle, a Szörnyeteg, Kanna mama, a gyertyatartó és Csészike is megjelenik.

© MVK Zrt./Facebook
© MVK Zrt./Facebook

A különjárattal november 28-tól lehet utazni egészen január 6-ig, feltéve, hogy jeggyel vagy bérlettel rendelkezünk, illetve maszkot viselünk. Az ízlésesség és a giccs közötti vékony határon billegő díszítésű adventi villamos napi hét oda-vissza utat tesz meg a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között.

© MVK Zrt./Facebook


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.8 Comments

 1. Névtelen
  2021.11.28. - 21:13

  COVID 19 likes this.

 2. Névtelen
  2021.11.29. - 04:23

  “belülről a Szépség és a Szörnyetegből ismert palotának tűnő különjáratot indítanak”
  Megszerezték-e a jogtulajdonos engedélyét?
  Egy garantáltan bukott per mennyibe fog a városnak kerülni?!

  3
  1
  • Névtelen
   2021.11.29. - 10:44

   Diósgyőri munkás levelezőink kérdezik, hogy az utólag megítélt jogdíjat és sérelem díjat az igazgatók és a felügyelő bizottsági tagok fogják-e megfizetni, vagy megint más karjával kaszálják a csalánt?

 3. Névtelen
  2021.11.29. - 06:39

  Ha már a tömegközlekedést nem tudják működtetni ezek a pojácák, legalább parasztvakítás legyen. Amíg százszor szavaznak ugyanarra a villamosra a neten az emberek, legalább nem arra figyelnek, hogy rohad a város.

 4. Névtelen
  2021.11.29. - 11:13

  Van egy kis elírás a cikkben. Ez nem különjárat lesz hanem egy menetrendszerinti járat helyett fog közlekedni az adventi villamos. 5 igazgatóra van pénz a cégnél de hogy az adventi villamos külön járatként közlekedjen arra nincs. Vasárnap majd lehet várni 30 percet a megállókban már a Tiszain se fognak rá felférni. Kaptunk egy adventi villamost elvettek egy menetrendszerinti járatot.

  • Névtelen
   2021.11.29. - 11:50

   kooordinálták már?

   nincs ingyen ebéd a FB -ban.

  • Névtelen
   2021.11.29. - 12:15

   Eddig is így volt.5 évvel ezelőtt is.

 5. Névtelen
  2021.11.29. - 13:38

  Érdekes, Karácsony csak el tudta intézni Palkoviccsal a BKV finanszírozást. Pedig nincs jóban a fidesszel. A mi bábunk örökké nyal, aztán mégse halad semmire. Nem kéne már egy normális polgármester?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Északhírnök