Skip to content

Feljelentette a Magyar Nemzet egy mese miatt a Netflixet

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsához fordult a Magyar Nemzet, mert egy nembináris karakter is szerepel a Ridley Jones című, óvodásoknak készült animációs sorozatban, ami a Netflixen fut – írja a Media1.

A cikk szerint Fred, a bölény az első nembináris karakter egy olyan sorozatban, amely korhatár-besorolás nélkül megtekinthető. Rajta kívül egy olyan szereplő is van, akinek két édesapja van.

A Magyar Nemzet nem járt szerencsével, ugyanis az NMHH közölte, hogy csak a magyar joghatóság alá tartozó ügyekben tud eljárni, a Netflix székhelye pedig Hollandiában van, így nem vonatkozik rá a magyar médiatörvény.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



18 Comments

  1. Névtelen
    2021.11.27. 08:45

    Csak így tovább, néhány év és átvesszük Amerika vezető szerepét is. Szerintem olyan törvêny is kellene, amiben kimondjuk, hogy mi vagyunk a világ elsőszámú hatalma. Aztán nemzeti színű csomagolásban meg kellene küldeni minden nyugdíjasnak, hagy àmuljon a mesébe illő sikereken. Esetleg Lőrinc valamelyik cége küldhet mellé egy csomag kávét, amitől kétség nem fér világelsőségünkhöz és gazdagságunkhoz.

    • Névtelen
      2021.11.27. 15:53

      Menjél már! Amerikának még nemzeti bankja sincs. Erről nem az amerikai nép tehet. A Kennedy gyilkosság hátterét is csak 2038-ban fogják megtudni.

  2. Névtelen
    2021.11.27. 09:51

    Idióta lakájmédia!

    • Névtelen
      2021.11.27. 15:54

      bezzeg a F.O.S.

  3. Névtelen
    2021.11.27. 11:18

    Az NMHH egy balfsz.
    A megoldás nagyon egyszerű:
    Le kell kapcsolni a komplett Netflixet Magyarországon addig, amíg el nem távolítja ez ilyen magyar nyelvű tartalmakat. Ez a liberális csőcselék csak az erőből ért.
    Aggasztó tünetek jelennek meg immár Magyarországon is:
    https://kuruc.info/r/2/236572/
    Egy „transznemű” (ilyen az én biosz könyvemben még nem volt…) munkatársnak nem épített külön mosdót és wc-t az ütődött munkáltatója, ahelyett, hogy kibszta volna, mint macskát szarni, az idiótáját. Az illető nem akarta az eredeti nemének megfelelő férfi helyiségeket használni, a nők viszont szavazáson elutasították, hogy egy „férfi” vegyüljön közéjük. Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala Egyenlő Bánásmódért Felelős Főigazgatósága jogsértést állapított meg, hogy a munkahely nem épített külön helyiségeket a megbuggyant munkavállalója részére. Kérdem én: ha 8 külön nemű elmeroggyant munkavállalója lesz valamelyik munkáltatónak, akkor 8 külön wc-t és öltözőt kell majd építenie?
    Ez a világ megérett a pusztulására…

    1
    1
    • Névtelen
      2021.11.27. 12:35

      Miért állnátok meg a netflixnél?Le kell kapcsolni az egész internet, aztán egyből rá is kapcsolódhatunk a putyinéra vagy a kínaira. Felesleges elaprózni nem? Demokrácia van.

      • Névtelen
        2021.11.27. 15:00

        Moszkvában jelentős számú muszlim él, becslések szerint számuk kettő és három millió között lehet

        Szerinted miért vannak csendben?

        Ha cafatokban akarod magadat látni, menj a demokratikus Nyugat- Európába és keress közelben egy robbanó övest. Vidd a családodat is.
        Az árva gyerekekek szereti a LMBTQ…P…Z szekta.

        • Névtelen
          2021.11.27. 15:39

          „Orbán: az olaj keletről jön, de a szabadság nyugatról’
          Most akkor kire hallgassak?Rád vagy a gazdádra? Mondjuk 2007 amikor mondta ,az régen volt…

          • Névtelen
            2021.11.27. 17:46

            Mondjuk 2007 amikor mondta ,az régen volt…

            Mára az EU csak egy migránsbetelepítő NGO

          • Névtelen
            2021.11.27. 17:50

            Sem rám, sem a gazdámra. Csak a józan paraszt eszedre.

            az 1973-as olajválságban az EU , félve az orosz olajtól, lefeküdt az Arab-világnak. Csak elfelejtették a csatlakozó országokkal közölni

          • Névtelen
            2021.11.27. 20:33

            Semmi gond.Akkor írjatok ki egy népszavazást hogy mit akarnak a magyarok.Titeket vagy az eut?

          • Névtelen
            2021.11.27. 20:41

            körbe-karikában az EU-s országok vannak. Hülyeség.

            Maradunk Orbánnál, a V4!-nél.

            „Akkor léptünk be, amikor Nekik jó volt, akkor lépünk ki, amikor Nekünk jó lesz „

          • Névtelen
            2021.11.27. 20:46

            Dobrev KLÁRÁT akarják PÉTER-rel , a 8. IMF hitellel.

            majd visszafizeti valaki.

      • Névtelen
        2021.11.27. 15:50

        A kis kínai nem bánja, ha unokád hülye marad

        „Az elmúlt években a kínai kormányzat több olyan intézkedést is hozott, amelyek célja a kiskorúak játékfüggőségének csökkentése. Először csak azt szabályozták, hogy este 10 óra után tilos legyen a játék, majd arra is kötelezték a techcégeket, hogy számlálót jelenítsenek meg, ami méri, ki mióta tölti így a szabadidejét.

        A jelek szerint most tovább szigorítottak. A Bloomberg a kínai lapokra hivatkozva arról ír, hogy az olyan kínai platformoknak, amilyen a Tencent vagy a NetEase, heti három órára kell korlátozniuk a 18 éven aluli felhasználók játékidejét. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy pénteken, szombaton és vasárnap, valamint egyéb munkaszüneti napokon este 8 és 9 óra között ülhetnek emiatt számítógép elé a gyerekek.”

        • Névtelen
          2021.11.27. 16:33

          Ezt mondd az újgurok gyerekeinek rühes.

        • Névtelen
          2021.11.27. 20:43

          Őket a botmixeresre bíztam.

      • Névtelen
        2021.11.27. 20:23

        Úgy tudom, hogy a demokráciában is be kell tartani a hatályos törvényeket. Jelenleg a tech óriások fittyet hánynak a törvényekre, Pl Magyarországon törvényesen bejegyzett párt oldalát törölte a facebook, választások napján nem jelentette meg a jobboldali fizetett hirdetéseket, gyermekeket célzó, azok szexuális irányultságát eltérítő tartalmakat jelentetnek meg.

  4. Névtelen
    2021.11.27. 14:54

    Nyugi van! Elég egy-két szót megváltoztatni a jogi szabályozásban és itt lesz az afgán-szír-pakisztáni felmentő sereg. Majd behatolnak.

    „Az amerikai üzletember nevével fémjelzett nyílt társadalom ideológiájának egyik legfontosabb eleme a bevándorlás ösztönzése. Soros György – 2015-ben, az európai migrációs krízis kezdetén a Financial Times hasábjain – a bevándorlók elosztási mechanizmusával összefüggésben leszögezte, hogy „ha ez nem lesz egy állandó és kötelező eleme a közös uniós menekültügyi rendszernek, akkor az össze fog omlani”, majd ugyanebben az évben úgy vélte, hogy „az előre látható jövőben az Európai Uniónak be kell fogadnia legalább egymillió menedékkérőt évente”. Soros úgy gondolta továbbá, hogy „az EU-nak biztosítania kellene menedékkérőnként évi 15 ezer eurót az első két évben, hogy fedezze a szállást, az egészségügyi ellátást, az oktatási költségeket – és hogy a menekültek befogadását vonzóbbá tegye a tagállamoknak”, valamint nézete szerint az Európai Uniónak évente legalább 8-10 milliárd eurót kellene migrációs célokra fordítania, melynek fedezetét a nemzetközi pénzpiacokról teremthetné elő hitelfelvétellel.

    Az amerikai milliárdos azt is világossá tette, hogy „a mi tervünknek a bevándorlók védelme a célja, és a nemzeti határok jelentik az akadályt”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük