Bement egy lakásba a kabinetfőnökével Jakab Péter, a Bors házasságtöréssel vádolta meg

Pert indít a Jobbik elnöke, miután kollégáját és őt megfigyelte és a megkérdezése nélkül élettársi viszonnyal vádolta meg a kormányhoz közeli bulvár.

Fotó: Bors

„Ma leírják, hogy élettársam van, mert együtt jövök ki meg be egy lakásból egy nővel. A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg. Perelek. Megint”

– írja Facebook-oldalán Jakab Péter, miután a Bors „Miért bujkál új élettársával Jakab Péter?” címmel tett közzé leleplezőnek szánt cikket arról, hogy a Jobbik elnöke egy lakásba ment be, majd ki egy nővel, aki a lap szerint a szeretője. Mint írták: „A Bors újságírói azt is kiderítették, hogy a Jobbik elnöke hosszú hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban él Budapesten egy, a feleségénél sokkal fiatalabb nővel, és ezzel nemcsak a családját, a feleségét, de a pártját is kínos helyzetbe hozta.”

A fotókon és a közzétett videófelvételen Jakab és – a sajtó munkatársai által évek óta ismert – Molnár Enikő, azaz a Jobbik elnökének kabinetfőnöke szerepel.

Molnár Enikő a Telexnek megdöbbenését fejezte ki a cikkel kapcsolatban, informálisan cáfolva annak állításait, hivatalosan viszont csak Jakab reagált, méghozzá a Facebook-oldalán: