Skip to content

Beugrott a pizzafutár autójába, majd kidöntött egy házfalat

Az ütközéskor a futár is az autóban ült, ő súlyos sérüléseket szenvedett. Az autótolvaj elmenekült, de a rendőrök rövid időn belül elfogták.

Házfalnak ütközött egy pizzafutár autója Egerben csütörtökön késő délután. Az RTL Híradó szerint a futár megrendelést teljesített a közelben, amikor egy férfi beugrott a nyitva hagyott kocsiba.

Mielőtt elindult volna, a futárnak sikerült beülnie mellé, majd a rendőrség szerint dulakodni kezdtek. Először egy parkoló autónak ütköztek, ezt követően pedig nagy sebességgel nekirohantak egy házfalnak. Az autótolvaj elmenekült a helyszínről, azonban a rendőrök nem sokkal később az otthonában elfogták.

A 31 éves férfit őrizetbe vették, több bűncselekménnyel gyanúsítják. Nemcsak azért kell felelnie, mert elvette az autót, hanem segítségnyújtás elmulasztása miatt is. A ház fala az ütközéstől bedőlt, ráadásul eltört egy gázcső is.

A futárt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük